Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Snappy extrák

snap_book_ksnapmagnetsnap_holder_k
SnapBookSnapMagnetSnapHolder

Szeretnéd még különlegesebbé tenni az emlékeid?

A Snappy extráit azért alkottuk meg, hogy legkedvesebb fotóidat még emlékezetesebbé, még izgalmasabbá tehesd – akár magadnak szánod, akár vendégeidet lepnéd meg velük.

A SnapBook egy gyönyörű vendégkönyvben gyűjti össze a legjobb pillanatokat. Ha otthonod új díszét keresed, a SnapMagnet lehet a megfelelő választás, amivel kedvenc fotódat hűtőmágnesség változtatjuk. Végezetül, ha stílusos képtartót keresel, a SnapHoldert ajánljuk neked, ami egyben ültető kártya is lehet!


SnapBook

Vendégkönyvben gondolkodsz a rendezvényedre? Légy előrelátó és turbózd fel! Az eseményen készült és helyben kinyomtatott fotókat a vendégek beragaszthatják a SnapBook vendégkönyvbe, személyesebbé téve üzeneteiket.

Egy kiváló módja, hogy ízlésesen megmaradjon nektek is egy-egy példány a kinyomtatott fotókból, hogy ha egy vendégkönyvbe ragaszthatják a vendégeitek. Ez egy maradandó kedves emlék lehet, amivel magadat lepheted meg. A vidám hangulatú fotózást követően, lap nem marad üresen. Vendégeid pedig a kedves üzeneteiket személyes fotóikkal fűszerezhetik meg. Így a végeredmény egy gyönyörű képes, írásos emlék lesz a násznéptől.

 

snap_book_n

Sokéves esküvői fotós munkám során azt tapasztaltam, hogy inkább mulatni, bulizni szeretnének a vendégek, és viszonylag kevesen választják az asztalnál ülést, beszélgetést. Így nincs is módjuk rá, hogy írjanak a vendégkönyvbe. A hagyományos vendégkönyvet általában körbe szokták adni az asztalokon, sokszor külön be is jelentik, hogy van erre lehetőség, de jellemzően:

  • valahol elakadnak és megáll a folyamat;
  • a létszámhoz mérten nagyon kevesen írnak bele;
  • csupán pár oldal és üzenet születik, és sok-sok üres oldal tátong utána;
  • nem hat elég ösztönzően a vendégekre az üres lap és egy toll.

Ezzel ellentétben a SnapBook vendégkönyvvel

  • a vendégek személyesebbé tudják varázsolni kedves üzeneteiket,
  • a vidám fotózástól fogékonyabbak lesznek a köszönetnyilvánításra,
  • az azonnal kézhez kapott képet beragaszthatják a vendégkönyvbe,
  • mindez a többi vendéget is motiválja,
  • sokkal több kitöltött oldal készül,
  • képekkel fűszerezett, gyönyörű, hangulatos vendégkönyv születik, ami hűen vissza adja az esemény hangulatát.

A nyomatok közül a keskeny 5×15cm-es méretűt automatikusan dupla példányban nyomtatjuk, ezért praktikusan kombinálható a vendégkönyvvel. Egy kép a vendégé marad, egyet pedig beragasztanak.
A nagyobbik nyomatból (10x15cm) viszont automatikusan egy-egy példány kerül kinyomtatásra sorozatonként. Vagyis ha ezt a méretet választod a vendégkönyvedhez, akkor szükséges dupla nyomtatást igényelned ehhez a mérethez, amit plusz 10.000 Ft-ért biztosítunk a 4 órás időtartamra.

snappy_nyomatmeretek_3

Válaszható színminták

 

Méret (cm)SzínOldalszámBelső lapok színeBruttó ár (Ft/db)
30×30 cm spiráloskrém, fekete, sötétkék, piros50fekete7 900 Ft
30×30 cm Gerincesfekete, sötétkék, világoskék, piros, sötétbarna, világos szürke, lila, krém, homok100fehér9 500 Ft

Tetszik a SnapBook? Tedd bele az esküvői csomagodba!

SnapHolder

Ha többet szeretnél adni! A SnapHolder egy egyedi kialakítású, kihajtható képtartó, ami stílusosan – és biztonságosan – tárol egy keskeny (5×15 cm-es) photobox képet. A vendégeid ebben vihetik haza az eseményen készült képeket, így azok nem gyűrődnek, nem szóródnak szét. Akár az ültetőkártyákat is kiválthatod vele, ráadásul ha nekik kell képekkel megtölteniük a képtartót, hamar megjön a kedvük a photobox használatához is!

A SnapHolder külső megjelenése minden esetben teljesen egyedi és személyre szabott, akár névre szóló is lehet. Megjeleníthető rajta esküvői köszönetnyilvánítás, céges logó vagy akár teljes arculat is.

 

snap_holder_n
Méret (cm)Borító designBruttó ár (Ft/db)
7×17 cmegyedi400 Ft

Tetszik a SnapHolder? Kérd az esküvői csomagodhoz!

SnapMagnet

A Snappy által kinyomtatott fotókat, jellemzően jól látható helyre teszik büszke tulajdonosuk. Ezt vagy egy keretbe illesztve teszik vagy egyenesen a hűtőre illesztve kerül szem elé.
Ebben segíthetsz nekik a SnapMagnet-al. Az esemény helyszínén biztosítunk előkészített mágneslapokat, amit a nyomtatást követően rögtön felragasztunk a fotók hátuljára. Így aztán hazaérve azonnal jól látható helyre kerülhetnek a szép emlékek.
A SnapMagnet használatával, köszönőajándékaid hűtőmágnesként is funkcionálhatnak.

huto_ajandek_2

Elérhető méretekBruttó ár 120 főigBruttó ár 120 – 160 fő közöttBruttó ár 160 – 240 fő között
5×15 és 10×15 cm-es nyomathoz is7 500 Ft10 000 Ft12 000 Ft

Tetszik a SnapMagnet? Tedd bele az esküvői csomagodba!