Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Gyakori kérdések

 • Hogyan működik a Snappy?

  Beálltok a Photobox elé, egyszer megérintve az érintő képernyőt, megjelenik az élőkép ugyan úgy mit egy selfie-nél! Miközben összeálltok a csoportképhez elindul egy visszaszámláló és elkészül az első kép. Azt követően újra látjátok az élőképet és a visszaszámlálót. Így készül rólatok egymás után több kép is. Összesen annyi, ahány képet szántok a végső nyomatra. Ha az összes fotó elkészült, azonnal láthatjátok a monitoron az összeszerkesztett változatot vagyis a nyomtatandó képet.

  Ezt az elkészült képet elküldhetitek magatoknak e-mailben, beolvashatjátok QR kóddal, posztolhatjátok Facebookon vagy Twitteren. Eközben a Snappy photobox ki is nyomatja nektek automatikusan.

  Nézd meg a Snappy-t használat közben

 • Mikor kezdődik a bérlés?

  Fontos megemlítenem, hogy ti határozzátok meg mikor startoljon el a Snappy. Mivel minden rendezvény és annak forgatókönyve más és más, ezért a sikeres együttműködéshez elengedhetetlen ez a fajta rugalmasság a részünkről.

 • Mekkora hely kell nektek?

  Egy 2×2 méteres hely már elegendő a használatához.

 • Hány képet nyomtatunk?

  A bérlés ideje alatt a fotók száma, mint ahogyan a nyomatok száma is, korlátlan!

 • Mikor kapom meg a papírképeket?

  A Snappy photobox automatikusan és azonnal kinyomtatja az elkészült fotókat. Így a fotózás pillanatát követően rögtön kézhez kapjátok őket. Ezeket a kinyomtatott képeket tudjátok használni, mint instant személyes köszönőajándék!

 • Mekkora a kinyomtatott kép?

  Két méretben is tudunk nyomtatni! Ez a nyomatósablon szempontjából is meghatározó kérdés, ezért ezt előre el kell döntened.

  A két méret 10×15 cm és 5×15 cm. Az előbbi a hagyományos levelezőlap méretű papírkép. Ez a nagyobbik formátumunk, ezért ezen nagyobbak a megjelenített képek illetve logók, arculati elemek.

  Az utóbbi méreten egy különleges formátumú, keskeny papír képen látod viszont kedvenc fotóidat. Szokatlan aránya miatt ezt kedvelik jobban, továbbá azért, mert ebből a méretből minden egyes alkalommal két darabot kapsz kézhez. Így ha több pár fotózkodik, azonnal osztozhatnak rajta, vagy akár a vendégkönyvbe is ragaszthatják az egyiket.

 • Lehet szöveget írni a nyomatra (avagy köszönőajándékra)?

  A nyomatok sablonja mindig egyedi! Bármi megjeleníthető rajta (szöveg, fotó, céges logó, arculat). Esküvőn például fix elemkén szerepelhet rólatok is egy fotó, ami minden nyomaton megtalálható lesz. Ugyanúgy ahogyan a nevetek, az esküvőtök dátuma, vagy egy rövid köszönő üzenet. A nyomat hátterét és színét is tökéletesen a rendezvényhez lehet igazítani.

 • Megkapom a digitális képeket?

  Természetesen! A mai digitális világban irreálisnak tartanánk, ha kizárólag papír formátumban jutnátok a képeitekhez! Ezért mi minden bérlés végeztével egy egyedi pendrive-on, digitális formátumban is átadjuk nektek az összes fotót, amit a vendégeitek készítettek a Snappyvel. Ezalatt értendő minden fotó és az összes nyomtatott kép digitális verziója is.

 • Önműködő a gép vagy kell mellé ember?

  A Snappy Photobox teljesen automata. Egyetlen érintéssel tudják egyszerűen használni a vendégek! De biztosítunk egy asszisztens kollégát is, aki felügyeli a photoboxot és barátságosan áll a felhasználók rendelkezésére. Viszont nem avatkozik be a fotózásba, csak ha igénylik a segítségét.

 • Lehet cenzúrázni?! Nem szeretném ha publikusak lennének a fotók!

  Természetesen! Ha nem szeretnétek, hogy a Snappy által készült képek kikerüljenek, akkor a megosztás, posztolás, e-mail küldés funkciót le tudjuk tiltani, így csak papír alapon jutnak hozzá a fotókhoz a vendégeid. Viszont te mint megrendelő a digitális képeket ugyanúgy megkapod pendrive-on. A diszkréció nagyon fontos! Ezért külön kérésre, mi sem teszünk közzé egyetlen fotót sem a rendezvényedről.

 • Hogyan néz ki a bérlés?

  Óradíjas csomagban lehet igényelni a Snappy Photobox-ot.
  A pontos árat a honlapunk megrendelő felületén tudjátok megtekinteni az időtartam és a megye beállításával. Itt élőben változnak az árak a beállított paraméterek állításával, így azonnal látod mennyibe is fog kerülni pontosan.
  Erre a szövegre kattintva találjátok a pontos árakat és itt tudjátok leadni a megrendelésetek is.

 • Hányan tudnak előtte fotózkodni?

  Ellentétben egy beülős fotókabinnal – amibe maximum 2-4 fő fér be – a Snappy Photobox előtt akár nagyobb, 10-15 fős csoportok is tudnak képet készíteni.

 • Kiegészítőket adunk-e?

  Az alapszolgáltatásunkba beletartozik a kiegészítők biztosítása (parókák, bajuszok, szemüvegek, stb.).

 • Mit kell biztosítanom a helyszínen?

  Csupán 4-6m2 (fedett) helyre és egy 220V fali csatlakozóra van szükségünk.

 • Nekem van teendőm?

  Egyetlen dolog van, amit koprodukcióval kell megalkotnunk. Egy olyan nyomtatási sablont, ami a későbbiekben minden kinyomtatott papírképen fixen szerepelni fog. Más teendőd nincs.