Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Rólunk

A számunkra kedves fotókban az a lenyűgöző, hogy ha évek múltán vesszük a kezünkbe őket, akkor is ezernyi emléket hoznak felszínre bennünk. Ugye milyen érdekes, hogy egy-egy momentum felidézi mindazt amit éppen akkor éreztünk vagy gondoltunk?

Több, mint 10 éve fotózok hivatásszerűen. Jellemzően esküvőkön, mert megtetszett, hogy két ember bensőséges kapcsolatát örökíthetem meg, akár művészi emberábrázolással is. Évek elteltével tudatosult csak benne, hogy bár egy esküvőn két ember szerelmét ünnepeljük, de nincs jó hangulatú, emlékezetes lakodalom vendégek nélkül.

Nagyon fontosnak gondolom, hogy azokat is megörökítsük, akik a párral együtt ünnepelnek, abban a felszabadult hangulatban, ami igazi örömnappá tesz egy esküvő. Egy esküvői fotósnak azonban legtöbbször nincs lehetősége arra, hogy ilyen jellegű képeket készítsen a násznépről. Egyszerűen azért, mert fizikailag nem tud ott lenni minden ilyen pillanatnál, ráadásul fotós előtt sokkal feszélyezettebbek az emberek, mintha csak a telefonjukkal kellene szelfizniük.

Mikor letisztult bennem ez a felismerés, azonnal azon kezdett el kattogni az agyam, hogy hogyan tudnék erre megoldást találni. Hogyan készülhetnek olyan képek, amelyek valóban visszaadják a násznép hangulatát?

Alternatíva a beállított képekre

Épp egy újonnan beszerzett távirányítós önkioldót próbálgattam, és azon bosszankodtam, hogy minden elsütött kép után oda kell szaladnom a géphez, hogy megnézzem a fotót. Megoldásként rákötöttem a fényképezőgépet egy monitorra, és akkor beugrott. Egy olyan eszközt fogok készíteni, ami lehetővé teszi a vendégeknek, hogy önfeledten, magukat megörökítve készítsenek fotókat, amelyeket rögtön meg is nézhetnek egy monitoron. Mindezt profi felszereléssel, azonnali megoszthatósággal.

rolunk

Rengeteg munka kellett hozzá, hogy a Snappy megszülessen

Több mint egy év után készült el a végleges változat 2016-ban, hiszen folyamatosan csiszoltam, tökéletesítettem a szerkezetet. Egy nagyon hosszú folyamat végére került pont, amikor azt mondtam, „elkészült”. Rengeteg energiámat, időmet és minden fotós és műszaki tudásomat beletettem. Éjszakába nyúlóan dolgoztam édesapám műhelyében, aki szakemberként nem csak minden szükséges felszereléssel, de rengeteg tanáccsal is segített, ahogy testvérem, barátaim is – akiknek mindezért végtelenül hálás vagyok.

Büszke vagyok rá, hogy a Snappy elkészült, és bár az ötlet az esküvők kapcsán merült fel bennem, remek kiegészítője a céges rendezvényeknek is, ahogy születésnapokat és családi eseményeket is fel tud dobni. Hihetetlenül jó érzés látni, hogy az emberek szívesen használják, és hogy olyan önfeledt, megismételhetetlen pillanatokat örökítenek meg vele, amelyek egy fotós kamerája előtt nem történnének meg.

A sikerhez nem elég a jó termék

Már az indulástól kezdve nagyon jól akartam csinálni. Az ifjú párt, az ünnepeltet helyeztem mindig is a középpontba. Az Ő igényeiknek akartam megfelelni, hiszen ez róluk szól. Ezért minden testre szabható a Snappy kapcsán is, kezdve a gép megvilágításától, a kinyomtatott képek grafikáján át, a méretükig és a rájuk kerülő üzenetekig.

Az a szemlélet uralkodik nálunk, hogy igyekezzünk mindig egy kicsit többet adni az elvártnál, mert az a célunk, hogy mindenki jól érezze magát a közös munka során és az esemény alatt is.

Jó érzéssel gondolunk arra, hogy a munkánk során olyan képeket készülnek, amelyeket visszanézve, könnyeket csalogatnak az emberek szemébe. Ezeket a pillanatokat örökítjük meg, amiért bármikor hajlandóak vagyunk tenni.

 

Alapelveink

  • Szívvel-lélekkel és alázattal dolgozunk

Minden megbízást a legjobb tudásunk szerint, szívvel-lélekkel végzünk. A jó hangulatért és a felejthetetlen pillanatokért dolgozunk, amihez néha láthatatlanná kell válnunk, néha pedig profi segítséget kell nyújtanunk.

  • Az elvárhatónál jobb kiszolgálásra törekszünk

Jól tudjuk, hogy egy nagy eseményen mindennek tökéletesnek kell lennie. A rendelés első mozzanatától az esemény utánig kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel és azért dolgozunk, hogy felejthetetlenné tegyük az eseményüket. Igyekszünk mindenben segítségükre lenni, akár egy tanáccsal, egy segítő szándékú ötlettel, vagy éppen egyedi kiegészítő beszerezésével, netán a rugalmas hozzáállásunkkal.

  • A maximális elégedettségre hajtunk

Nálunk az ünnepelt az első. Az ő szempontjait és kívánalmait helyezzük a fókuszba. Alapvető törekvés nálunk, hogy maradéktalanul feleljünk meg ezeknek az elvárásoknak. Mindig igyekszünk túl is teljesíteni a megrendelőink elvárásait, hogy minél jobb eseményt hozzunk lére, amivel mindenki maximálisan elégedett lehet.

Hozzáállás

Ha kimegyünk esküvőre, eseményre akkor az nekünk nem csak egy munka. Mindig jó belecsöppenni az adott rendezvénybe, átélni az ünnepeltek legfontosabb pillanatait, még ha mi nem is hozzátartozóként, csapattagként vagyunk jelen. Látjuk az első szerelmes táncot a férj és feleség között, az örömszülők könnyeit, vagy a barátokat, munkatársakat akik jól szórakoznak. Ezáltal mi is részese leszünk egy kicsit a nagy napnak, azzal, hogy velünk örökítik meg a legjobb pillanatokat, a legviccesebb szituációkat, a legjobban elkapott nevetéseket, grimaszokat. Szóval egy kicsit mi is benne leszünk ezekben az emlékekben.

A Snappy összetartó csapata

A photobox csak egy gép, az automata kibérlése pedig csak egy szolgáltatás. Nekünk, a csapatnak kell megtöltenünk mindezeket értékkel, hogy a Snappy egy valódi segítség legyen a felejthetetlen pillanatok megörökítésében. Minden sikerünk mögött emberek állnak, akik nagy odaadással végzik feladataikat.

A Snappy csapata jelenleg 8 főből áll. Van köztünk profi fotós és grafikus is, de mesteri kapcsolattartó és igazi szeretetbomba asszisztens is. Sokan, sokfélék vagyunk de egy közös bennünk: megértjük és át is érezzük egy esemény fontosságát, és tudjuk, hogy minden pillanat mulandó. A célunk a Snappy-vel az, hogy ezekből a momentumokból minél többet megörökítsünk.

rólunk fényképező

Pár mondat aSnappy photoboxról

A Snappy photobox azért született meg, hogy önfeledt, felszabadult képekkel legyenek tele a fényképalbumok a feszengő csoportképek helyett! A képek egyetlen érintéssel készülnek, és azonnal viszontlátjátok őket papíron. A kijelzőn – csakúgy, mint egy selfie-nél –látjátok magatokat, így nem kell amiatt aggódnotok, hogyan festetek a kész fotón. A Snappy új szintre emeli a fotózás élményét! Feszengésnek nyoma sincs, a hangulat önfeledt, a beállítások természetesek.

Ismerd meg a Snappy-t »

Érdekel?Rendeld meg most a Snappyt!

Rendeld meg online, vagy ha kérdésed van kérj visszahívást. Mi néhány napon belül a megadott elérhetőségeden megkeresünk, hogy megtaláljuk számodra az ideális megoldást.