Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Rólunk

akos

Ismerd meg Ákost, a Snappy megálmodóját

10 éve fotózok embereket. Szeretem amit csinálok és örülök, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. Keveseknek adatik meg a mai világban, hogy azzal foglalkozzanak amit szeretnek, én azonban ebbe a kategóriába tartozom, és szívvel lélekkel csinálom. Munkám során rengeteg embert fotózhattam és ismerhettem meg, aminek köszönhetően pontosan látom, hogy mi az, amitől egy fotó még jobb lehet. Sok év alatt szerzett tapasztalatok eredménye az, amit most bemutathatok neked.

Hogyan született meg a Snappy?

Tizennyolc éves korom óta fotózok. Pályakezdőként az ember keresi önmagát, aztán a legtöbbször kiköt egy téma, egy terület mellett – nálam ez az esküvői fotózás lett. Megtetszett, hogy két ember bensőséges kapcsolatát örökíthetem meg, akár művészi emberábrázolással is.

Aztán évek elteltével rájöttem valamire. Igaz, hogy egy esküvőn két ember szerelmét ünnepeljük, de nincs jó hangulatú, emlékezetes lakodalom vendégek nélkül – ezért nagyon fontos, hogy azokat is megörökítsük, akik a párral együtt ünnepeltek, abban a felszabadult hangulatban, ami az esküvőt örömnappá tette. Egy esküvői fotósnak azonban legtöbbször nincs lehetősége arra, hogy ilyen jellegű képeket készítsen a násznépről.

Mikor letisztult bennem ez a felismerés, azonnal azon kezdett el kattogni az agyam, hogy hogyan tudnék erre megoldást találni. Hogyan készülhetnek olyan képek, amelyek valóban visszaadják a násznép hangulatát?

rolunk

Milyen alternatívát találhatok a beállított, művi csoportképekre?

Sokat agyaltam ezen, az ötlet azonban csak később született meg. Épp egy újonnan beszerzett távirányítós önkioldót próbálgattam, és azon bosszankodtam, hogy minden elsütött kép után oda kell szaladnom a géphez, hogy megnézzem a fotót. Megoldásként rákötöttem a fényképezőgépet egy monitorra, és akkor beugrott. Egy olyan eszközt fogok készíteni, ami lehetővé teszi a vendégeknek, hogy önfeledten, magukat megörökítve készítsenek fotókat, amelyeket rögtön meg is nézhetnek egy monitoron. Mindezt profi felszereléssel, azonnali megoszthatósággal.

Rengeteg munka kellett hozzá, hogy a Snappy megszülessen

Több mint egy év után készült el a végleges változat, folyamatosan csiszoltam, tökéletesítettem a szerkezetet. Egy nagyon hosszú folyamat végére került pont, amikor azt mondtam, „elkészült”. Rengeteg energiámat, időmet és minden fotós és műszaki tudásomat beletettem. Éjszakába nyúlóan dolgoztam édesapám műhelyében, aki szakemberként nem csak minden szükséges felszereléssel, de rengeteg tanáccsal is segített, ahogy testvérem, barátaim is – akiknek mindezért végtelenül hálás vagyok.

Egy szó mint száz, büszke vagyok rá, hogy a Snappy elkészült, és bár az ötlet az esküvők kapcsán merült fel bennem, ma már céges rendezvényeken, születésnapokon és családi eseményeken is ott van.

Hihetetlenül jó érzés látni, hogy az emberek szívesen használják, és hogy olyan önfeledt, megismételhetetlen pillanatokat örökítenek meg vele, amelyek egy fotós kamerája előtt nem történnének meg.

rólunk fényképező

Pár mondat a Snappy photoboxról

A Snappy photobox azért született meg, hogy önfeledt, felszabadult képekkel legyenek tele a fényképalbumok a feszengő csoportképek helyett! A képek egyetlen érintéssel készülnek, és azonnal viszontlátjátok őket papíron. A kijelzőn – csakúgy, mint egy selfie-nél –látjátok magatokat, így nem kell amiatt aggódnotok, hogyan festetek a kész fotón. A Snappy új szintre emeli a fotózás élményét! Feszengésnek nyoma sincs, a hangulat önfeledt, a beállítások természetesek.

Ismerd meg a Snappy-t

Érdekel? Vedd fel a kapcsolatot!

Kérj visszahívást vagy árajánlatot, de akár e-mailben is megkereshetsz bennünket. Megadott elérhetőségeiden néhány napon belül megkeresünk, hogy megtaláljuk a számodra legideálisabb megoldást.