Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Mi az a Snappy?

Feszengsz, amikor egy idegen fotós előtt kell mosolyogva pózolnod, de azt nem szeretnéd, hogy lemaradj a fontos pillanatokat megörökítő fotókról?

A Snappy Photobox erre ad megoldást. A photobox működése nagyon egyszerű. Válassz vicces kellékeinkből, állj be a Snappy elé, érintsd meg a képernyőt és pózolj – a gép pedig megörökíti a pillanatot! Az érintést követően több fotó is készül. Ezeket a Snappy automatikusan összeszerkeszti egyetlen montázzsá, és azonnal ki is nyomtatja. Amíg a gép nyomtat, az érintőképernyőn rögtön feltöltheted a fotókat a Facebookra, vagy e-mailben is elküldheted őket! 

Senki sem szereti az unalmas, beállított fotókat. A Snappy azért született meg, hogy önfeledt, felszabadult képekkel legyenek tele a fényképalbumok a feszengő csoportképek helyett!

 

mi_a_snappy

A Snappy Photoboxot a belső világításnak köszönhetően bármilyen színű borítással kérheted, így a gép megjelenését is a dekorációhoz tudod igazítani. A különleges világítás a vendégek tekintetét is magára vonzza, így biztosan nem marad észrevétlen és kihasználatlan. Ha azonban a visszafogottabb stílust kedveled, világítás nélkül is választhatod, így egy diszkrét, elegáns, fehér színű photobox vár majd.

Az elkészült képeket kétféle formátumban tudjuk kinyomtatni: hagyományos, 10×15 cm-es fényképméretben és 5×15cm-es formátumban. (Utóbbit automatikusan dupla példányban nyomtatjuk.) Bármelyik formátumot is választod, mindig egyediek az elrendezések és a rajta szereplő fotók száma is csak ízlés kérdése.

snappy_kepek_meretek_

photobox

 

Miért válaszd a Snappyt?

  • Önfeledt hangulat: nem kell egy fotós előtt feszengeni
  • A felhasználók magukat fotózzák: azonnal látják, hogy milyen kép fog készülni
  • Automata működés
  • Korlátlan azonnali nyomtatás
  • Instagram stílusú filterek
  • Egyszerű használat érintő felületen
  • Azonnali digitális képmegosztás: Facebook, Twitter, e-mail, QR code
  • Professzionális minőségű fotópapír
  • A fotók opcionálisan rögtön két példányban is nyomtathatóak
  • Az elkészült képek nagyszerű azonnali köszönőajándékok

 

Mire vállalunk garanciát?

Jól tudjuk, hogy a technika ördöge sohasem alszik, de mi igyekeztünk a legváratlanabb és leglehetetlenebb helyzetekre is felkészülni!

Megóvjuk a képeteket!

Nem kell attól félned, hogy a digitális képek elszállnak vagy megsérülnek, mert minden egyes képről tárolunk biztonsági másolatot. Ahogy elkattintjátok a fotókat, a másolatok is azonnal elkészülnek, és felkerülnek egy külső meghajtóra. Itt akkor is sértetlenül megmaradnak, ha a géppel bármi történne.

Nem csapjuk le az áramot

Nem szeretnénk villamossági részletekkel untatni, de érdemes tudnod, hogy a gépbe egy olvadóbiztosítót is beépítettünk, aminek köszönhetően akkor sem fogjuk korlátozni a helyszín áramellátását, ha gépünk esetleg elektronikailag meghibásodik.

Mi sosem állunk le!

Egy váratlan áramszünet esetén a photobox képes tovább üzemelni a beépített szünetmentes tápegységnek köszönhetően – így soha nem történhet meg, hogy a legjobb fotósorozatotok közben áll le a Snappy!

Tedd vidámmá a fontos eseményeket!

Érdekel? Vedd fel a kapcsolatot!

Kérj visszahívást vagy árajánlatot, de akár e-mailben is megkereshetsz bennünket. Megadott elérhetőségeiden néhány napon belül megkeresünk, hogy megtaláljuk a számodra legideálisabb megoldást.