Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Mi az a Snappy?

Feszengsz, amikor egy idegen fotós előtt kell mosolyogva pózolnod, de azt nem szeretnéd, hogy lemaradj a fontos pillanatokat megörökítő fotókról?

A Snappy Photobox erre ad megoldást. A photobox működése nagyon egyszerű. Válassz vicces kellékeinkből, állj be a Snappy elé, érintsd meg a képernyőt és pózolj – a gép pedig megörökíti a pillanatot! Az érintést követően több fotó is készül. Ezeket a Snappy automatikusan összeszerkeszti egyetlen montázzsá, és azonnal ki is nyomtatja. Amíg a gép nyomtat, az érintőképernyőn rögtön feltöltheted a fotókat a Facebookra, vagy e-mailben is elküldheted őket! 

Senki sem szereti az unalmas, beállított fotókat. A Snappy azért született meg, hogy önfeledt, felszabadult képekkel legyenek tele a fényképalbumok a feszengő csoportképek helyett!

 

mi_a_snappy

A Snappy Photoboxot a belső világításnak köszönhetően bármilyen színű borítással kérheted, így a gép megjelenését is a dekorációhoz tudod igazítani. A különleges világítás a vendégek tekintetét is magára vonzza, így biztosan nem marad észrevétlen és kihasználatlan. Ha azonban a visszafogottabb stílust kedveled, világítás nélkül is választhatod, így egy diszkrét, elegáns, fehér színű photobox vár majd.

Az elkészült képeket kétféle formátumban tudjuk kinyomtatni: hagyományos, 10×15 cm-es fényképméretben és 5×15cm-es formátumban. (Utóbbit automatikusan dupla példányban nyomtatjuk.) Bármelyik formátumot is választod, mindig egyediek az elrendezések és a rajta szereplő fotók száma is csak ízlés kérdése.

snappy_kepek_meretek_

photobox

 

Miért válaszd a Snappyt?

  • Önfeledt hangulat: nem kell egy fotós előtt feszengeni
  • A felhasználók magukat fotózzák: azonnal látják, hogy milyen kép fog készülni
  • Automata működés
  • Korlátlan azonnali nyomtatás
  • Instagram stílusú filterek
  • Egyszerű használat érintő felületen
  • Azonnali digitális képmegosztás: Facebook, Twitter, e-mail, QR code
  • Professzionális minőségű fotópapír
  • A fotók opcionálisan rögtön két példányban is nyomtathatóak
  • Az elkészült képek nagyszerű azonnali köszönőajándékok

 

Mire vállalunk garanciát?

Jól tudjuk, hogy a technika ördöge sohasem alszik, de mi igyekeztünk a legváratlanabb és leglehetetlenebb helyzetekre is felkészülni!

Megóvjuk a képeteket!

Nem kell attól félned, hogy a digitális képek elszállnak vagy megsérülnek, mert minden egyes képről tárolunk biztonsági másolatot. Ahogy elkattintjátok a fotókat, a másolatok is azonnal elkészülnek, és felkerülnek egy külső meghajtóra. Itt akkor is sértetlenül megmaradnak, ha a géppel bármi történne.

Nem csapjuk le az áramot

Nem szeretnénk villamossági részletekkel untatni, de érdemes tudnod, hogy a gépbe egy olvadóbiztosítót is beépítettünk, aminek köszönhetően akkor sem fogjuk korlátozni a helyszín áramellátását, ha gépünk esetleg elektronikailag meghibásodik.

Mi sosem állunk le!

Egy váratlan áramszünet esetén a photobox képes tovább üzemelni a beépített szünetmentes tápegységnek köszönhetően – így soha nem történhet meg, hogy a legjobb fotósorozatotok közben áll le a Snappy!

Milyen rendezvényre?

Snappy Photobox esküvőre

Szeretnéd, hogy az esküvőtöket évek múlva is emlegessék? A Snappy Photobox gondoskodik róla, hogy minden vendég személyes ajándékhoz és emlékezetes élményekhez jusson esküvőtökön!

Rendeld meg az esküvődre »

A Snappy Photobox a legjobb döntéseink egyike volt! Mindenki imádta, bohóckodott előtte, és örök emléket vitt magával haza, nem csak arról, hogy jól érezte magát, hanem rólunk is! Napokkal az esküvő után is jöttek a nevetgélő visszajelzések, hogy kiről milyen kép készült és mennyire jó kis szerkezet a Snappy Photobox.

Juhász Beáta, Debrecen
Juhász Beáta, Debrecen

Snappy Photobox Céges rendezvényre

Unjátok a tombolát? Szeretnétek felpörgetni a céges évzárót vagy a karácsonyi bulit? Le akarjátok nyűgözni a cég partnereit? A Snappy Photobox minden alkalommal a jó hangulat és a vicces pillanatok felelőse.

Rendeld meg a céges bulira »

A céges évzáró rendezvényünkre rendeltük meg a Snappyt, hogy kedveskedjünk a vendégeinknek. Nagyon nagy sikert aratott, pillanatok alatt magához vonzott mindenkit és jó hangulatot csinált! Külön tetszettek a kreatív kiegészítők és jelmezek. Aznap a Facebook a mi Snappy képeinkkel volt tele!

Emődi Zoltán, a Dance Universe TSE elnöke
Emődi Zoltán, a Dance Universe TSE elnöke

Snappy Photobox Családi eseményre

A photobox családi ünnepségeken is páratlan sikernek örvend, hiszen képes minden korosztályt megmozgatni a gyerekektől a legidősebbekig, így soha nem látott vicces képek készülhetnek a rokonság minden tagjáról.

Rendeld meg családi rendezvényre »

Profi szervezés volt a részetekről a fotósarok felállítása, észre sem vettünk belőle semmit, csak amikor már kellett. Odáig voltak a vendégeink, nagyon tetszett nekik. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk mindenkitől. Sajnos én nem tudtam sokszor fotózkodni, de nagy élmény volt másnap este végignézni a képeket.

Rozsi Tímea, Debrecen
Rozsi Tímea, Debrecen

Érdekel?Rendeld meg most a Snappyt!

Rendeld meg online, vagy ha kérdésed van kérj visszahívást. Mi néhány napon belül a megadott elérhetőségeden megkeresünk, hogy megtaláljuk számodra az ideális megoldást.