Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Pillanatokra emlékszünk,nem napokra

Ismerd meg, hogyan tehetsz hozzá az élményhez a Snappyvel!

Mire készült a Snappy?

 • Vicces szelfit készít

  Egy profi kamera segítségével önfeledten fotózkodhattok, ahol a gép nagy kijelzőjét tükörként használva örökíthetitek meg a tökéletes pillanatokat. Az utánozhatatlan hangulatot pedig tovább fokozhatjátok vicces kiegészítőkkel, feliratokkal, parókákkal vagy szemüvegekkel.

 • Rögtön megoszthatod

  Az elkészült szelfiket azonnal megoszthatod a nagyvilággal is. Facebook-ra, vagy akár Twitterre is posztolhatsz, vagy elküldheted fotóidat e-mailben is. Az ünnepelt pedig az összes fotót megkapja egy pendrive-on.

 • Papírképet is nyomtat

  Vidd magaddal a szelfiket kinyomtatott kép formájában! A Snappy pár másodpercen belül ki is nyomtatja az elkészült képeket, akár több másolatban is. Így mindenkinek jut egy példány, hogy örökre megőrizhessétek a pillanatot.

Mire készült a Snappy?
 • Vicces szelfit készít
 • Rögtön megoszthatod
 • Papírképet is nyomtat

A tökéletes rendezvényekKISZOLGÁLÁSÁRA TÖREKSZÜNK

Letisztultság

Letisztultság

Fotós szemmel átgondolt, letisztult a gép kialakítása, kilógó vezetékek nélkül. Stabil felépítésű, így nem kell félni a gép épsége miatt.

Segítség

Segítség

Asszisztensünk a helyi körülményekhez állítja be a gépet, ami az esemény alatt bármikor módosítható, hogy a legjobb fotók készüljenek.

Te vagy az első

Te vagy az első

A vendégek akkor használhatják, amikor te szeretnéd, mi követjük a menetrended. A fotók keretének grafikája pedig az alkalomhoz igazítható.

Tapasztalat

Tapasztalat

Öt géppel és rutinos csapattal dolgozunk. Nem jövünk a legkisebb nehézségtől zavarba és igyekszünk a váratlan dolgokat rugalmasan megoldani.

Milyen rendezvényre?

Snappy Photobox esküvőre

Szeretnéd, hogy az esküvőtöket évek múlva is emlegessék? A Snappy Photobox gondoskodik róla, hogy minden vendég személyes ajándékhoz és emlékezetes élményekhez jusson esküvőtökön!

Nézd meg mit tud a Snappy egy esküvőn »

A Snappy Photobox a legjobb döntéseink egyike volt! Mindenki imádta, bohóckodott előtte, és örök emléket vitt magával haza, nem csak arról, hogy jól érezte magát, hanem rólunk is! Napokkal az esküvő után is jöttek a nevetgélő visszajelzések, hogy kiről milyen kép készült és mennyire jó kis szerkezet a Snappy Photobox.

Juhász Beáta, Debrecen
Juhász Beáta, Debrecen

Snappy Photobox Céges rendezvényre

Unjátok a tombolát? Szeretnétek felpörgetni a céges évzárót vagy a karácsonyi bulit? Le akarjátok nyűgözni a cég partnereit? A Snappy Photobox minden alkalommal a jó hangulat és a vicces pillanatok felelőse.

Nézd meg mit tud a Snappy egy rendezvényen »

A céges évzáró rendezvényünkre rendeltük meg a Snappyt, hogy kedveskedjünk a vendégeinknek. Nagyon nagy sikert aratott, pillanatok alatt magához vonzott mindenkit és jó hangulatot csinált! Külön tetszettek a kreatív kiegészítők és jelmezek. Aznap a Facebook a mi Snappy képeinkkel volt tele!

Emődi Zoltán, a Dance Universe TSE elnöke
Emődi Zoltán, a Dance Universe TSE elnöke

Snappy Photobox Családi eseményre

A photobox családi ünnepségeken is páratlan sikernek örvend, hiszen képes minden korosztályt megmozgatni a gyerekektől a legidősebbekig, így soha nem látott vicces képek készülhetnek a rokonság minden tagjáról.

Nézd meg mit tud a Snappy egy családi eseményen »

Profi szervezés volt a részetekről a fotósarok felállítása, észre sem vettünk belőle semmit, csak amikor már kellett. Odáig voltak a vendégeink, nagyon tetszett nekik. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk mindenkitől. Sajnos én nem tudtam sokszor fotózkodni, de nagy élmény volt másnap este végignézni a képeket.

Rozsi Tímea, Debrecen
Rozsi Tímea, Debrecen

Érdekel?Rendeld meg most a Snappyt!

Rendeld meg online, vagy ha kérdésed van kérj visszahívást. Mi néhány napon belül a megadott elérhetőségeden megkeresünk, hogy megtaláljuk számodra az ideális megoldást.

Snappy számokban

28

városban és 3 országban
találkozhattok már a Snappy-vel.

425

megrendelést teljesített a Snappy, köztük 225 esküvőt.

110.600

szelfi készült a géppel, közel 42.000 fényképet pedig ki is nyomtatott.

Ismerd meg Ákost, a Snappy megálmodóját

Ismerd meg Ákost, aSnappy megálmodóját

Fotósként azt vallom, hogy pillanatokra emlékszünk, nem napokra, ezért választottam küldetésemnek, hogy megörökítsem a megismételhetetlen pillanatokat. A több, mint tíz éves fotós múlt arra tanított meg, hogy van, amikor észrevétlennek kell maradnom, hogy az igazán felszabadult pillanatok létrejöhessenek. Ez hívta életre a Snappy Photoboxot, amellyel mindenki boldogan és önfeledten szelfizhet.


Tovább »

Kövess minket az instán

#snappyphotobox
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.