Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Snappy Photobox esküvőre

 

Ismerd meg a snappy-t

Szeretnéd, hogy az esküvőtöket évek múlva is emlegessék? A Snappy Photobox gondoskodik róla, hogy minden vendég személyes ajándékhoz és emlékezetes élményekhez jusson! Egy esküvőn két ember szerelmét ünnepeljük, de nincs jó hangulatú, emlékezetes lakodalom vendégek nélkül – ezért nagyon fontos, hogy azokat is megörökítsük, akik veletek együtt ünnepeltek, abban a felszabadult hangulatban, ami az esküvőt örömnappá tette. Egy esküvői fotósnak azonban legtöbbször nincs lehetősége arra, hogy ilyen jellegű vicces csoportképeket készítsen.

A Snappy ebben segít most nektek: egy érintéssel megosztható és nyomtatható fotók készülnek mindenkiről. A vendégek maguk generálják a képeket, amelyeket azonnal kézhez is kapnak.

Érdekel? Rendeld meg most »
Snappy Photobox esküvőre
 

Nagyszerű köszönő ajándék

Esküvői fotósként többször kérték már tőlem a párok, hogy az esküvő napjára nyomtassak egy képet kettejükről, hogy azt adhassák a vendégeknek ajándékba. Sajnos sokszor láttam már hánykolódva az asztalokon vagy a farzsebben gyűrődni a fotókat. Ennek részben az is lehet az oka, hogy a vendégek inkább az ünneplésre fókuszálnak, de gyakran ezek az ajándékok nem voltak elég személyesek ahhoz, hogy vigyázzanak rájuk a buli forgatagában is. A Snappyvel azonban személyre szabott köszönőajándékot adhattok vendégeiteknek, és a nyomtatott fotókon rólatok is szerepelhet egy kép fixen – így sokkal nagyobb az esély, hogy mindenki kincsként vigyáz majd ajándékára.

A tökéletes rendezvényekKISZOLGÁLÁSÁRA TÖREKSZÜNK

Letisztultság

Letisztultság

Fotós szemmel átgondolt, letisztult a gép kialakítása, kilógó vezetékek nélkül. Stabil felépítésű, így nem kell félni a gép épsége miatt.

Segítség

Segítség

Asszisztensünk a helyi körülményekhez állítja be a gépet, ami az esemény alatt bármikor módosítható, hogy a legjobb fotók készüljenek.

Te vagy az első

Te vagy az első

A vendégek akkor használhatják, amikor te szeretnéd, mi követjük a menetrended. A fotók keretének grafikája pedig az alkalomhoz igazítható.

Tapasztalat

Tapasztalat

Öt géppel és rutinos csapattal dolgozunk. Nem jövünk a legkisebb nehézségtől zavarba és igyekszünk a váratlan dolgokat rugalmasan megoldani.

Snappy Photobox

A Snappy Photobox a legjobb döntéseink egyike volt! Mindenki imádta, bohóckodott előtte, és örök emléket vitt magával haza, nem csak arról, hogy jól érezte magát, hanem rólunk is! Napokkal az esküvő után is jöttek a nevetgélő visszajelzések, hogy kiről milyen kép készült és mennyire jó kis szerkezet a Snappy Photobox.

Juhász Beáta, Debrecen
Juhász Beáta, Debrecen

Még több vélemény a Snappy-ről »

ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÓK, AKIK A SNAPPY-T VÁLASZTOTTÁK

 • Zsindelyes Cottage
 • Atomic
 • Dance universe
 • Le Til
 • Újhelyi István
 • Park Hill
 • Szelence
 • Vagoart Films
 • Valcer
 • Fazekas László
 • Rendezvényszolgálat
 • Ász rendezvényház

Érdekel?Rendeld meg most!


A SNAPPY MÁR A RENDEZVÉNYEN KINYOMTATJA A FOTÓKAT!

Kétféle formátum közül tudsz választani, hogy hogyan nyomtassuk majd az elkészült képeket: hagyományos, 10×15 cm-es fényképméretben és 5×15cm-es formátumban. Ez utóbbi méretet automatikusan mindig 2 példányban nyomtatjuk. Bármelyik formátumot is választod, mindig egyediek az elrendezések és a rajta szereplő fotók száma is csak ízlés kérdése. Megjeleníthetjük rajta a nevetek, az esküvő dátumát, egy köszönő üzenetet vagy akár egy képet fixen rólatok.

 

 

ESKÜVŐRE SZABOTT FOTÓKERET DIZÁJN

Miért ne lehetne ugyan olyan megjelenésű, mint a meghívótok? Tükrözhetné az egész esküvőtök hangulatát és passzolhatna a dekorációhoz is. A Snappy photobox által készült képeket is teljes mértékben az igényeitekre szabjuk. Minden alkalommal teljesen egyedi grafikát készítünk.

 

Mi a menete? Megnézem »

1. lépés

A megrendelés után bekérünk tőletek minden olyan információt, ami szükséges számunkra, hogy rátok szabhassuk a dizájnt. Minél részletesebb képet kapunk az esküvőtökről, annál biztosabb hogy már elsőre beleszerettek majd a grafikába is. Ha nem kapunk információkat, támpontokat tőletek, akkor jobban támaszkodunk a saját kreativitásunkra. A célravezetőbb mindenképpen az szokott lenni, ha az általatok küldött anyagokból alakítjuk ki a fotókeretek stílusát.

2. lépés

Profi, főállású grafikusunk az általatok küldött anyagok alapján készíti el az egyedi designt. Ha pedig nincs megkötésünk, akkor a saját kreativitásunkra támaszkodva dolgozunk.

3. lépés

Az esküvő előtt megmutatjuk nektek a látványtervet. Amennyiben szükséges korrigálni is tudtok. Ha pedig megvan a végleges verzió akkor az, a Snappy által készített szelfi képek keretére kerül.

Nézd meg mit terveztünk már a pároknak Megnézem »
Gyakori, hogy a párok megmutatják a meghívójukat vagy egy képet a dekorációról. Mi pedig az alapján álmodjuk meg számukra a tökéletesen passzoló Snappy fotók keretét. Az itt található fotókon láthatóak azok az esküvői meghívók, melyeket a pároktól kaptunk iránymutatásképpen, mellettük pedig az általunk elkészített, a meghívóval harmonizáló Snappy nyomatok.

Vélemények az elkészült mintákról Megnézem »
Fontos számunkra, hogy a rátok jellemző stílus köszönjön vissza a Snappy-s fotókon is.

Kedves Ákos!
Nagyon, nagyon szép lett a képkeret terv. Eszméletlenül tetszik a grafikája. Egyszerűen tökéletes.
Köszönöm, Szonja

Kedves Ákos!
Köszönjük szépen a keret grafikát, szuperül néz ki! Ez így tökéletes ahogy van. Pontosan ilyet szerettünk volna, csak nem gondoltuk, hogy megvalósítható. Nagyon köszönjük!
Yen

Minden úgy történt, ahogy megbeszéltük. Külön köszönet a fotópapír megtervezéséért, pont olyan lett, amilyennek elképzeltem. Mindenkinek bátran ajánljuk őket, feldobták a bulit.
Vörös Anna

Kedves Ákos,
Szuper, hogy a meghívó kinézetét vettétek alapul. Így már a Snappy-s fotók is átadják azt a hangulatot, amilyet elképzeltünk az esküvőnknek. Köszönjük szépen a képkeret tervet, nagyon tetszik.
Üdvözlettel: Tamás

 

 

A csomag tartalma 

 

 • Kitelepülés, beüzemelés, elszállítás
 • Asszisztens szolgáltatás
 • Korlátlan számú fotó
 • Egyedi nyomat design megszerkesztése
 • Azonnali E-mail küldés
 • Korlátlan azonnali kép nyomtatás
 • Választható 1-4 fényképes fotó montázs
 • Vicces kellékek
 • Személyre szabható színű photobox
 • Választható 5×15 vagy 10×15 nyomat méret
 • Digitális képek átadása Pendrive-on

 

Mindezt már 145.000 Ft -tól biztosítjuk 3 órában.

 

 

 

 

 

További, opcionális lehetőségek

 

SnapBook fotós vendégkönyv Ismerd meg mi ez »

Vendégkönyvben gondolkodsz a rendezvényedre? Légy előrelátó és turbózd fel! Az eseményen készült és helyben kinyomtatott fotókat a vendégek beragaszthatják a SnapBook vendégkönyvbe, személyesebbé téve üzeneteiket.

Egy kiváló módja, hogy ízlésesen megmaradjon nektek is egy-egy példány a kinyomtatott fotókból, hogy ha egy vendégkönyvbe ragaszthatják a vendégeitek. Ez egy maradandó kedves emlék lehet, amivel magadat lepheted meg. A vidám hangulatú fotózást követően, lap nem marad üresen. Vendégeid pedig a kedves üzeneteiket személyes fotóikkal fűszerezhetik meg. Így a végeredmény egy gyönyörű képes, írásos emlék lesz a násznéptől.

Sokéves esküvői fotós munkám során azt tapasztaltam, hogy inkább mulatni, bulizni szeretnének a vendégek, és viszonylag kevesen választják az asztalnál ülést, beszélgetést. Így nincs is módjuk rá, hogy írjanak a vendégkönyvbe. A hagyományos vendégkönyvet általában körbe szokták adni az asztalokon, sokszor külön be is jelentik, hogy van erre lehetőség, de jellemzően:

 • valahol elakadnak és megáll a folyamat;
 • a létszámhoz mérten nagyon kevesen írnak bele;
 • csupán pár oldal és üzenet születik, és sok-sok üres oldal tátong utána;
 • nem hat elég ösztönzően a vendégekre az üres lap és egy toll.

Ezzel ellentétben a SnapBook vendégkönyvvel

 • a vendégek személyesebbé tudják varázsolni kedves üzeneteiket,
 • a vidám fotózástól fogékonyabbak lesznek a köszönetnyilvánításra,
 • az azonnal kézhez kapott képet beragaszthatják a vendégkönyvbe,
 • mindez a többi vendéget is motiválja,
 • sokkal több kitöltött oldal készül,
 • képekkel fűszerezett, gyönyörű, hangulatos vendégkönyv születik, ami hűen vissza adja az esemény hangulatát.

A nyomatok közül a keskeny 5×15 cm-es méretűt automatikusan dupla példányban nyomtatjuk, ezért praktikusan kombinálható a vendégkönyvvel. Egy kép a vendégé marad, egyet pedig beragasztanak.

A nagyobbik nyomatból (10×15 cm) viszont automatikusan egy-egy példány kerül kinyomtatásra sorozatonként. Vagyis ha ezt a méretet választod a vendégkönyvedhez, akkor szükséges dupla nyomtatást igényelned ehhez a mérethez, amit plusz 10.000 Ft biztosítunk a 4 órás időtartamra.

 

Választható színminták

Választható méretek

Méret (cm)SzínOldalszámBelső lapok színeBruttó ár (Ft/db)
30×30 cm spiráloskrém, fekete, sötétkék, piros50fekete7 900 Ft
30×30 cm Gerincesfekete, sötétkék, világoskék, piros, sötétbarna, világos szürke, lila, krém, homok100fehér9 500 Ft


SnapMagnet fotós hűtőmágnes Ismerd meg mi ez »
A Snappy által kinyomtatott fotókat, jellemzően jól látható helyre teszik büszke tulajdonosuk. Ezt vagy egy keretbe illesztve teszik vagy egyenesen a hűtőre illesztve kerül szem elé.

Ebben segíthetsz nekik a SnapMagnet-al. Az esemény helyszínén biztosítunk előkészített mágneslapokat, amit a nyomtatást követően rögtön felragasztunk a fotók hátuljára. Így aztán hazaérve azonnal jól látható helyre kerülhetnek a szép emlékek. A SnapMagnet használatával, köszönőajándékaid hűtőmágnesként is funkcionálhatnak.

Választható méretek

Elérhető méretekBruttó ár 120 főigBruttó ár 120 – 160 fő közöttBruttó ár 160 – 240 fő között
5×15 és 10×15 cm-es nyomathoz is7 500 Ft10 000 Ft12 000 Ft

SnapHolder egyedi kialakítású képtartó Ismerd meg mi ez »
Ha többet szeretnél adni! A SnapHolder egy egyedi kialakítású, kihajtható képtartó, ami stílusosan – és biztonságosan – tárol egy keskeny (5×15 cm-es) photobox képet. A vendégeid ebben vihetik haza az eseményen készült képeket, így azok nem gyűrődnek, nem szóródnak szét. Akár az ültetőkártyákat is kiválthatod vele, ráadásul ha nekik kell képekkel megtölteniük a képtartót, hamar megjön a kedvük a photobox használatához is!

A SnapHolder külső megjelenése minden esetben teljesen egyedi és személyre szabott, akár névre szóló is lehet. Megjeleníthető rajta esküvői köszönetnyilvánítás, céges logó vagy akár teljes arculat is.

 

Választható méretek

Méret (cm)Borító designBruttó ár (Ft/db)
7×17 cmegyedi400 Ft

Ha ezt az egyedi kiegészítőt is szeretnéd, jelezd kollégáinknak igényedet a hello@snappy.hu e-mail címen, vagy a + 36 20 399 3205 telefonszámon.Más szolgáltatókkal közösen

Egyáltalán nem zavaró a jelenléte. Az esküvőfotós feladata az esküvői rendezvény fotózása. A Snappyvel olyan fotók készülnek, amit előttem nem is vállalnának be a vendégek. Ráadásul olyan mennyiségben, amire nekem munka közben nincs kapacitásom.

Fejes Márton – Trilite Stúdió, stúdióvezető
Fejes Márton – Trilite Stúdió, stúdióvezető

Az én feladatom összefogni az esküvőt egy egységes egésszé. Programokkal készülni a holtidőkre, nemritkán improvizálni is. Ebben a Snappy nekem is nagyon sokat segít.

Fazekas László – Ceremóniamester
Fazekas László – Ceremóniamester

Nagyszerű ötletnek tartom a Snappyt. Elegáns megjelenésével, egyszerű használatával nem hiányozhat már egyetlen rendezvényről sem, ahol emlékekre és jókedvre vágynak! Tökéletes ötlet azoknak akik egyediségre törekszenek!

Király-Budai Barbara – Szertartásvezető
Király-Budai Barbara – Szertartásvezető

Snappy az esküvődön?Hogy megy ez nálunk?

Megrendelés

Megrendelés

Válaszd a bőséges alapcsomagot, tedd egyedivé extrákkal és rendeld meg könnyedén, online a Snappy photobox-ot rendezvényedre.

Egyedi megjelenés

Egyedi megjelenés

Közösen egyedire szabjuk a nyomtatandó fotók grafikáját, hogy teljesen passzoljon az esküvőtökhöz és hozzátok. Az esküvőt megelőző hónapokban kollégáink keresni fognak.

Pózolj

Pózolj

Nincs más teendőtök csak élvezni életetek nagy napját és pózolni a Snappy kamerájába, hiszen a megbeszélt időben és helyszínen, teljes díszben vár titeket és vendégeiteket egy önfeledt szelfizésre.

Megrendelés

Mi történik ha rákattintok az ELKÜLDÉS gombra?

A megrendelés elküldése, önmagában semmilyen kötelezettséggel nem jár és az összeg sem kerül levonásra, befizetésre. Az elküldést követően kapsz tőlünk egy visszaigazoló E-mailt, ami a foglalásod adatait tartalmazza. Ezt követően kollégáink ellenőrzik, hogy az általad tervezett dátum valóban szabad-e és nincs semmi akadálya a bérlésnek. Csak ezután kapod meg a második E-mailt, ami tartalmazza a foglaló megfizetéséhez szükséges adatokat. A foglalásod, akkor lesz csak végleges, amikor Te, saját akaratodból a foglaló összegét megfizeted. Készpénzes fizetést mint foglaló megfizetési opció, csak személyes találkozóval egybekötve releváns.

Általános Szerződési Feltételek