Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Snappy Photobox Családi eseményre

 

Ismerd meg a snappy-t

A photobox családi ünnepléseken is páratlan sikernek örvend, hiszen képes minden korosztályt megmozgatni, a gyerekektől a legidősebbekig, így soha nem látott vicces képek készülhetnek a rokonság minden tagjáról. Sokszor a családi albumban sem találni olyan képet, ahol a rokonság több generációja is együtt van, széles mosollyal az arcán, bohóckodva. A Snappy segíthet abban, hogy pótoljátok ezt a hiányt: a családi összejöveteleken is mindenkit magához csábít majd, a legkisebbektől a legidősebbekig.

A Snappy photobox azért született meg, hogy önfeledt, felszabadult képekkel legyenek tele a fényképalbumok a feszengő csoportképek helyett!

Érdekel? Rendeld meg most »
Snappy Photobox Családi eseményre
 

Nagyszerű emlék

A Snappyvel mindenki azonnal, nyomtatott és digitális formában is hozzájuthat a jó hangulatot megörökítő fotókhoz, akár több példányban is. Ezáltal nem kell időt szánni a későbbi nyomtatásra és az elküldésre sem. A képeken természetesen fix elemként elhelyezhető az ünnepelt neve és az esemény dátuma is. Egy ilyen fotó remek ajándék a vendégek számára, az emlékbe hazavitt képek pedig segítenek megőrizni az élményt. Így biztosan lesz minek a polcra, a hűtőre, vagy albumba kerülni.

A tökéletes rendezvényekKISZOLGÁLÁSÁRA TÖREKSZÜNK

Letisztultság

Letisztultság

Fotós szemmel átgondolt, letisztult a gép kialakítása, kilógó vezetékek nélkül. Stabil felépítésű, így nem kell félni a gép épsége miatt.

Segítség

Segítség

Asszisztensünk a helyi körülményekhez állítja be a gépet, ami az esemény alatt bármikor módosítható, hogy a legjobb fotók készüljenek.

Te vagy az első

Te vagy az első

A vendégek akkor használhatják, amikor te szeretnéd, mi követjük a menetrended. A fotók keretének grafikája pedig az alkalomhoz igazítható.

Tapasztalat

Tapasztalat

Öt géppel és rutinos csapattal dolgozunk. Nem jövünk a legkisebb nehézségtől zavarba és igyekszünk a váratlan dolgokat rugalmasan megoldani.


Snappy Photobox

Profi szervezés volt a részetekről a fotósarok felállítása, észre sem vettünk belőle semmit, csak amikor már kellett. Odáig voltak a vendégeink, nagyon tetszett nekik. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk mindenkitől. Sajnos én nem tudtam sokszor fotózkodni, de nagy élmény volt másnap este végignézni a képeket.

Rozsi Tímea, Debrecen
Rozsi Tímea, Debrecen

Még több vélemény a Snappy-ről »

Érdekel?Rendeld meg most!


Mindent a nyomatokról

Varázsold egyedivé a családi eseményed! Te határozod meg az esemény nevét és adatait, amelyek a képekre kerülnek. A nyomatok kinézetét előre elkészített, ingyenes minták közül is kiválaszthatod, de ha teljesen személyre szabott megjelenést szeretnél, annak sincs akadálya. A megrendelést követően tudjuk egyeztetni annak részleteit és költségét.

 

Már a rendezvényen kinyomtatja a fotókat

Kétféle formátum közül tudsz választani, hogy hogyan nyomtassuk majd az elkészült képeket: hagyományos, 10×15 cm-es fényképméretben és 5×15cm-es formátumban (utóbbit automatikusan dupla példányban nyomtatjuk). Bármelyik formátumot is választod, mindig egyediek az elrendezések és a rajta szereplő fotók száma is csak ízlés kérdése. Megjeleníthetjük rajta az ünnepelt nevét, az esemény dátumát, egy kedves köszönő üzentet, vagy egy előre elküldött saját képet is használhatunk a nyomaton.

 

A csomag tartalma

 • Minimum 2 órás bérlés
 • Kitelepülés, beüzemelés, elszállítás
 • Asszisztens szolgáltatás
 • Korlátlan számú fotó
 • Egyedi nyomat design megszerkesztése
 • Azonnali E-mail küldés
 • Korlátlan azonnali kép nyomtatás
 • Választható 1-4 fényképes fotó montázs
 • Vicces kellékek
 • Személyre szabható színű photobox
 • Választható 5×15 vagy 10×15 nyomat méret

 

Mindezt már 115.000 Ft -tól biztosítjuk 2 órában.

 

 

 

 

További, opcionális lehetőségek

 

SnapBook fotós vendégkönyv Ismerd meg mi ez »

Vendégkönyvben gondolkodsz a rendezvényedre? Légy előrelátó és turbózd fel! Az eseményen készült és helyben kinyomtatott fotókat a vendégek beragaszthatják a SnapBook vendégkönyvbe, személyesebbé téve üzeneteiket.

Egy kiváló módja, hogy ízlésesen megmaradjon nektek is egy-egy példány a kinyomtatott fotókból, hogy ha egy vendégkönyvbe ragaszthatják a vendégeitek. A vidám hangulatú fotózást követően lap nem marad üresen. Vendégeid pedig a kedves üzeneteiket személyes fotóikkal fűszerezhetik meg. Így a végeredmény egy gyönyörű képes, írásos emlék lesz.

A nyomatok közül a keskeny 5×15 cm-es méretűt automatikusan dupla példányban nyomtatjuk, ezért praktikusan kombinálható a vendégkönyvvel. Egy kép a vendégé marad, egyet pedig beragasztanak.

A nagyobbik nyomatból (10×15 cm) viszont automatikusan egy-egy példány kerül kinyomtatásra sorozatonként. Vagyis ha ezt a méretet választod a vendégkönyvedhez, akkor szükséges dupla nyomtatást igényelned ehhez a mérethez, amit plusz 10.000 Ft-ért biztosítunk a 4 órás időtartamra.

 

Választható színminták

Választható méretek

Méret (cm)SzínOldalszámBelső lapok színeBruttó ár (Ft/db)
30×30 cm spiráloskrém, fekete, sötétkék, piros50fekete7 900 Ft
30×30 cm Gerincesfekete, sötétkék, világoskék, piros, sötétbarna, rózsaszín, lila, krém, homok100fehér9 500 Ft


SnapMagnet fotós hűtőmágnes Ismerd meg mi ez »
A Snappy által kinyomtatott fotókat, jellemzően jól látható helyre teszik büszke tulajdonosuk. Ezt vagy egy keretbe illesztve teszik vagy egyenesen a hűtőre illesztve kerül szem elé.

Ebben segíthetsz nekik a SnapMagnet-al. Az esemény helyszínén biztosítunk előkészített mágneslapokat, amit a nyomtatást követően rögtön felragasztunk a fotók hátuljára. Így aztán hazaérve azonnal jól látható helyre kerülhetnek a szép emlékek. A SnapMagnet használatával, köszönőajándékaid hűtőmágnesként is funkcionálhatnak.

Választható méretek

Elérhető méretekBruttó ár 120 főigBruttó ár 120 – 160 fő közöttBruttó ár 160 – 240 fő között
5×15 és 10×15 cm-es nyomathoz is7 500 Ft10 000 Ft12 000 Ft


Snappy a családi bulin?Hogy megy ez nálunk?

Megrendelés

Megrendelés

Válaszd a bőséges alapcsomagot, tedd egyedivé extrákkal és rendeld meg könnyedén, online a Snappy photobox-ot rendezvényedre.

Egyedi megjelenés

Egyedi megjelenés

Add meg a nyomatra kerülő szövegeket, az ünnepelt nevét és az esemény dátumát. Válassz az ingyenes sablon minták közül, vagy kérj egyedi grafikát.

Gyakorolj

Gyakorolj

Kezdd el a pózolás gyakorlását, hiszen a megadott időben és helyszínen, teljes díszben vár rád a Snappy, egy önfeledt szelfizésre

Megrendelés

Mi történik ha rákattintok az ELKÜLDÉS gombra?

A megrendelés elküldése, önmagában semmilyen kötelezettséggel nem jár és az összeg sem kerül levonásra, befizetésre. Az elküldést követően kapsz tőlünk egy visszaigazoló E-mailt, ami a foglalásod adatait tartalmazza. Ezt követően kollégáink ellenőrzik, hogy az általad tervezett dátum valóban szabad-e és nincs semmi akadálya a bérlésnek. Csak ezután kapod meg a második E-mailt, ami tartalmazza a foglaló megfizetéséhez szükséges adatokat. A foglalásod, akkor lesz csak végleges, amikor Te, saját akaratodból a foglaló összegét megfizeted. Készpénzes fizetést mint foglaló megfizetési opció, csak személyes találkozóval egybekötve releváns.

Általános Szerződési Feltételek