Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Photobox_teszt

Snappy Photobox esküvőre

Szeretnéd, hogy az esküvőtöket évek múlva is emlegessék? A Snappy Photobox gondoskodik róla, hogy minden vendég személyes ajándékhoz és emlékezetes élményekhez jusson esküvőtökön!

Rendeld meg az esküvődre »

A Snappy Photobox a legjobb döntéseink egyike volt! Mindenki imádta, bohóckodott előtte, és örök emléket vitt magával haza, nem csak arról, hogy jól érezte magát, hanem rólunk is! Napokkal az esküvő után is jöttek a nevetgélő visszajelzések, hogy kiről milyen kép készült és mennyire jó kis szerkezet a Snappy Photobox.

Juhász Beáta, Debrecen
Juhász Beáta, Debrecen

Snappy Photobox Céges rendezvényre

Unjátok a tombolát? Szeretnétek felpörgetni a céges évzárót vagy a karácsonyi bulit? Le akarjátok nyűgözni a cég partnereit? A Snappy Photobox minden alkalommal a jó hangulat és a vicces pillanatok felelőse.

Rendeld meg a céges bulira »

A céges évzáró rendezvényünkre rendeltük meg a Snappyt, hogy kedveskedjünk a vendégeinknek. Nagyon nagy sikert aratott, pillanatok alatt magához vonzott mindenkit és jó hangulatot csinált! Külön tetszettek a kreatív kiegészítők és jelmezek. Aznap a Facebook a mi Snappy képeinkkel volt tele!

Emődi Zoltán, a Dance Universe TSE elnöke
Emődi Zoltán, a Dance Universe TSE elnöke

Snappy Photobox Családi eseményre

A photobox családi ünnepségeken is páratlan sikernek örvend, hiszen képes minden korosztályt megmozgatni a gyerekektől a legidősebbekig, így soha nem látott vicces képek készülhetnek a rokonság minden tagjáról.

Rendeld meg családi rendezvényre »

Profi szervezés volt a részetekről a fotósarok felállítása, észre sem vettünk belőle semmit, csak amikor már kellett. Odáig voltak a vendégeink, nagyon tetszett nekik. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk mindenkitől. Sajnos én nem tudtam sokszor fotózkodni, de nagy élmény volt másnap este végignézni a képeket.

Rozsi Tímea, Debrecen
Rozsi Tímea, Debrecen