Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Céges rendezvényre

Unjátok a tombolát? Szeretnétek felpörgetni a céges évzárót vagy a karácsonyi bulit? Le akarjátok nyűgözni a cég partnereit? A Snappy Photobox egy igazi újdonság, amivel az elsők között teheted egyedivé céges eseményed! A Snappy a céges rendezvényeket is feldobja, akár a dolgozóknak akarunk kedveskedni, akár a partnereket szeretnénk elkápráztatni! Jó hangulatot teremt és kiemeli rendezvényed a többi közül – neked már csak le kell aratni a babérokat.

…………………………………

PÁR MONDAT A

Snappyről

A Snappy photobox azért született meg, hogy felszabadult képekkel legyenek tele a fényképalbumok a feszengő csoportképek helyett! A képek egyetlen érintéssel készülnek, és azonnal viszontlátjátok őket papíron. A kijelzőn – csakúgy, mint egy selfie-nél –látjátok magatokat, így nem kell amiatt aggódnotok, hogyan festetek a kész fotón. A Snappy új szintre emeli a fotózás élményét! Feszengésnek nyoma sincs, a hangulat önfeledt, a beállítások természetesek.

 

Nagyszerű Ajándék

A Snappyvel mindenki azonnal, nyomtatott és digitális formában is hozzájuthat a jó hangulatot megörökítő fotókhoz. A képeken természetesen fix elemként elhelyezhető a cég logója, az esemény neve és dátuma is. Egy ilyen ajándék remek gesztus lehet a vendégek felé, az emlékbe hazavitt képeken pedig a cég logója is nap mint nap szem előtt lesz. 

Nagyon sok cég szereti, mivel kézzel fogható emléket adhatnak a dolgozóknak, vendégeknek. Amik jellemzően kikerülnek az irodákba és a csapatszellemet is erősíti, illetve a cég iránti elköteleződést.

 

Nézd meg működés közben!

Miért a Snappy?

 • Vidám hangulatot varázsolunk
 • Személyes köszönőajándékok készülnek
 • E-mailban is elküldhetőek a fotók
 • Korlátlan azonnali nyomtatást biztosítunk
 • Minden fotót átadunk digitálisan is
 • Több száz vicces fotó készül a vendégekről
 • Biztosítunk asszisztens felügyeletet
 • Egy érintéssel egyszerűen használható
 • Több méretben is tudunk nyomtatni
 • A vicces kellékeket is biztosítjuk

RENDELD MEG MOST!

A NYOMATOKRÓL

Az elkészült képeket kétféle formátumban tudjuk kinyomtatni: hagyományos, 10×15 cm-es fényképméretben és 5×15cm-es formátumban. (Utóbbit automatikusan dupla példányban nyomtatjuk.) Bármelyik formátumot is választod, mindig egyediek az elrendezések és a rajta szereplő fotók száma is csak ízlés kérdése. A képeken fix elemként elhelyezhető a cég logója, teljes arculat, az esemény neve és dátuma is. Ezen egyedi keretek kinézetét, grafikus kollégánk fogja elkészíteni.

A Snappy photobox csomag tartalma

pipa3Minimum 4 órás bérlés
pipa3Kitelepülés, beüzemelés, elszállítás
pipa3Asszisztens szolgáltatás
pipa3Korlátlan számú fotó
pipa3Egyedi nyomat design megszerkesztése
pipa3Azonnali E-mail küldés
pipa3Korlátlan azonnali kép nyomtatás
pipa3Választható 1-4 fényképes fotó montázs
pipa3Vicces kellékek
pipa3Személyre szabható színű photobox
pipa3Választható 5×15 vagy 10×15 nyomat méret
pipa3Digitális képek átadása Pendrive-on

 Mindezt már 118.000 Ft-tól biztosítjuk a 4 órában.

Hogy néz ki a bérlés

 • A munkához készítünk egy hivatalos megrendelőt.
 • Ezt követően bekérünk információkat az egyedi nyomat grafika szerkesztéséhez és pontosítjuk a részleteket.
 • Minden esetben a bérlő határozza meg a kezdés időpontját, avagy hogy mikor startoljon el a Snappy photobox!
 • A kezdő időpont előtt egy órával kiérkezünk a rendezvény helyszínére és beállítjuk a Snappy-t.
 • A bérlés időtartam alatt, korlátlan nyomtatást biztosítunk és egy asszisztenst, aki felügyeli a gépet és segít a vendégeknek, ha szükséges.
 • A vicces kiegészítőket, kellékeket is biztosítjuk minden alkalommal.
 • Az érintőképernyő segítségével a vendégek azonnal elküldhetik és megoszthatják fotóikat.
 • A nyomatok kinézetét mindig előre megszerkesztjük és az eseményhez igazítjuk.
 • A Snappy Photoboxot a belső világításnak köszönhetően bármilyen színben tudjuk biztosítani, így a gép megjelenését is az esemény színvilágához tudjuk igazítani. A különleges világítás a vendégek tekintetét is magára vonzza, így biztosan nem marad észrevétlen és kihasználatlan. Ha azonban a visszafogottabb stílust kedvelitek, világítás nélkül is választhatod, így egy diszkrét, elegáns, fehér színű gép várja majd a vendégeket.
 • A munkánk végén átadjuk a digitális képeket egy egyedi pendriven-n és kiállítjuk az átutalásos számlát a megbeszéltek szerint.
 • Vélemények a Snappyről

  quote A kollégák valahányszor rápillantanak a fényképekre, mindig örömet okoz nekik és javítja a munkamorált is. A mai rohanó világban rengeteg kép készül, de papír formátumban nagyon ritkán kerülnek előhívásra. Folyamatosan újak "születnek", ezért nem tudjuk méltóan élvezni! Azonban a Snappy-s képek közül, nagyon sok kikerült a köztudatba, az irodai polcra és otthon a családi a hűtőre. Így mások is érdeklődnek a képről, az eseményről, a csapatról, cégünkről.
  Tassi Zsolt, OVB Senior Országos igazgató
 • Vélemények a Snappyről

  quote Fantasztikus volt! Az emberek boldogan mutogatták egymásnak az emléket. Van akiről tíznél is több kép készült. Kifejezetten azért jó, mert a fotó tényleg nem a fiókban végzi. A cégnél a logózott fotókkal van kitapétázva a fal. A Snappy feloldotta mindenki gátlását. Ott álltak sorban a Snappy előtt és nevetgéltek, beszélgettek az emberek.
  Dr. Harsányi Edit Marianna, orvos-marketing igazgató, Életfa Program
 • Vélemények a Snappyről

  quote Maximalizált profizmus! Az idei családi és sportnapunkra mindenképpen szerettünk volna valami személyes emléket adni a kollégáknak. A Snappy ezt biztosította számunkra. Sőt, ennél többet! Jókedv, vidámság és rengeteg mosolygós arc a kamerák előtt. Minden felnőtt „lement” gyerekbe és „leküzdötte” kamerafóbiáját. Ez pedig köszönhető a kedves, segítőkész, laza, ugyanakkor profi csapatnak, akik egész nap a helyszínen segítették a vidámabbnál vidámabb fényképek létrejöttét.
  Csohány Andrea, DKV – kommunikációs és marketing előadó
 • Vélemények a Snappyről

  quote A Snappy egy igazán jó móka, aki nem hiszi járjon utána. Ákos és csapata gyakorlatias, segítőkész és ami nagyon fontos, szakmailag is profi. Vendégeink minden esetben elégedettek a kapott suvenirrel és adott esetben azonnal a közösségi média felületükre is feltöltik. Ajánljuk őket csapatépítő rendezvényekre, szállodai programok kiegészítő szolgáltatásaként, esküvőkre és születésnapi party-kra.
  Szabó Zsuzsanna Mónika, Marketing Manager Hotel Divinus*****
 • Vélemények a Snappyről

  quote Az avarok életét bemutató különleges történelmi fesztiválra hívtuk meg a Snappyt. A látogatók korhű ruhákat viselhettek, sisakba, vértbe, teljes fegyverzetbe is öltözhettek. A gyerekek és a felnőttek is alig várták, hogy megörökíthessék magukat a  „harci díszben”. Nagyon jó hangulatban, nagyon jó képek születtek!
  Dallos-Nagy Krisztina, a Déri Múzeum sajtóreferense
 • Vélemények a Snappyről

  quote A céges évzáró rendezvényünkre rendeltük meg a Snappyt, hogy kedveskedjünk a vendégeinknek. Nagyon nagy sikert aratott, pillanatok alatt magához vonzott mindenkit és jó hangulatot csinált! Külön tetszettek a kreatív kiegészítők és jelmezek. Aznap a Facebook a mi Snappy képeinkkel volt tele!
  Emődi Zoltán, a Dance Universe TSE elnöke

HOL TALÁLKOZHATTÁL MÁR VELÜNK

Országszerte

Megrendelő űrlap

Itt a lehetőség, emlékezetessé varázsold az esküvőd!

A Te adataid:

Extrák:

Biztosítjuk a vendégkönyvet, továbbá a tollat és ragasztót

Az esküvő adatai:

Összesen: Ft

Mi történik ha rákattintok az ELKÜLDÉS gombra?

A megrendelés elküldése, önmagában semmilyen kötelezettséggel nem jár és az összeg sem kerül levonásra, befizetésre. Az elküldést követően küldünk egy visszaigazoló E-mailt, ami a foglalás adatait tartalmazza. Ezt követően kollégáink ellenőrzik, hogy a tervezett dátum valóban van-e szabad kapacitásunk és nincs semmi akadálya a bérlésnek. Az megadott adatokkal elkészítjük a megrendelőt és elküldjük kitöltésre a második E-mail-ben, illetve a grafika szerkesztéséhez segítséget nyújtó űrlapunkat is. A foglalás, akkor lesz csak végleges, amikor visszakapjuk az aláírt hivatalos megrendelőt.