Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Céges rendezvényre

Unjátok a tombolát? Szeretnétek felpörgetni a céges évzárót vagy a karácsonyi bulit? Le akarjátok nyűgözni a cég partnereit? A Snappy Photobox egy igazi újdonság, amivel az elsők között teheted egyedivé céges eseményed!

A Snappy a céges rendezvényeket is feldobja, akár a dolgozóknak akarunk kedveskedni, akár a partnereket szeretnénk elkápráztatni! Jó hangulatot teremt és kiemeli rendezvényed a többi közül – neked már csak le kell aratni a babérokat. A Snappyvel mindenki azonnal, nyomtatott és digitális formában is hozzájuthat a jó hangulatot megörökítő fotókhoz. A képeken természetesen fix elemként elhelyezhető a cég logója, az esemény neve és dátuma is. Egy ilyen ajándék remek gesztus lehet a vendégek felé, az emlékbe hazavitt képeken pedig céged logója is nap mint nap szem előtt lesz. Az azonnali közösségi média megosztás márkádat is erősítheti!

ceges

Mi szól a Snappy mellett?

 • Önfeledt hangulat: nem kell egy fotós előtt feszengeni
 • Korlátlan azonnali nyomtatás
 • Instagram stílusú filterek
 • Professzionális minőségű fotópapír
 • Zöldháttér technológia

PÁR MONDAT A

Snappyről

A Snappy photobox azért született meg, hogy felszabadult képekkel legyenek tele a fényképalbumok a feszengő csoportképek helyett! A képek egyetlen érintéssel készülnek, és azonnal viszontlátjátok őket papíron. A kijelzőn – csakúgy, mint egy selfie-nél –látjátok magatokat, így nem kell amiatt aggódnotok, hogyan festetek a kész fotón. A Snappy új szintre emeli a fotózás élményét! Feszengésnek nyoma sincs, a hangulat önfeledt, a beállítások természetesek.

Par_mondat_web_2

…………………………………

Nagyszerű köszönőajándék

Esküvői fotósként többször kérték már tőlem a párok, hogy az esküvő napjára nyomtassak egy képet kettejükről, hogy azt adhassák a vendégeknek ajándékba. Sajnos sokszor láttam már hánykolódva az asztalokon vagy a farzsebben gyűrődni a fotókat. Ennek részben az is lehet az oka, hogy a vendégek inkább az ünneplésre fókuszálnak, de gyakran ezek az ajándékok nem voltak elég személyesek ahhoz, hogy vigyázzanak rájuk a buli forgatagában is. A Snappyvel azonban személyre szabott köszönőajándékot adhattok vendégeiteknek, és a nyomtatott fotókon rólatok is szerepelhet egy kép fixen – így sokkal nagyobb az esély, hogy mindenki kincsként vigyáz majd ajándékára.

Miért a Snappy?

 • Vidám hangulatot varázsolunk az esküvődre
 • Személyes köszönőajándékokat adsz
 • E-mailban is elküldhetőek a fotók
 • Korlátlan azonnali nyomtatást biztosítunk
 • Minden fotót megkapsz egy pendrive-n
 • Több száz vicces fotód lesz a násznépről
 • Kézbe vehető fotókat kapsz
 • Egy érintéssel egyszerűen használható
 • Több méretben is tudunk nyomtatni
 • A vicces kellékeket is biztosítjuk
photobox

RENDELD MEG MOST!

A NYOMATOKRÓL

Az elkészült képeket kétféle formátumban tudjuk kinyomtatni: hagyományos, 10×15 cm-es fényképméretben és 5×15cm-es formátumban. (Utóbbit automatikusan dupla példányban nyomtatjuk.) Bármelyik formátumot is választod, mindig egyediek az elrendezések és a rajta szereplő fotók száma is csak ízlés kérdése. Megjeleníthetjük rajta a nevetek, az esküvő dátumát, egy köszönő üzenetet vagy akár egy képet fixen rólatok.

snappy_nyomatmeretek

A Snappy photobox csomag tartalma

pipa3Minimum 4 órás bérlés
pipa3Kitelepülés, beüzemelés, elszállítás
pipa3Asszisztens szolgáltatás
pipa3Korlátlan számú fotó
pipa3Egyedi nyomat design megszerkesztése
pipa3Azonnali posztolás (Facebook, e-mail, stb.)
pipa3Korlátlan azonnali kép nyomtatás
pipa3Választható 1-4 fényképes fotó montázs
pipa3Vicces kellékek
pipa3Személyre szabható színű photobox
pipa3Választható 5×15 vagy 10×15
pipa3Digitális képek átadása Pendrive-on

 Mindezt már 118.000 Ft-tól biztosítjuk a 4 órában.

…………………………………

Bónusz

A Snappy eltárolja az összes fotót digitálisan is, amit a munkánk végeztével meg is kaptok tőlünk egy egyedi pendrive-n.

Ez a pendrive tartalmazni fogja az összes különálló képet nagyfelbontásban és minden összeszerkesztett, kinyomtatott fotót is. Az esküvőt követően, akár már másnap végignézhetitek, azt a sok száz őrült és vicces képet amit a vendégeitek készítettek magukról.

bonus_1

Rozsi Tímea:

Nagy élmény volt már másnap este végignézni a képeket.

 

Más szolgáltatókkal közösen

Talán felmerült benned, hogy mit fog szólni a Snappyhez a vőfélyed vagy a fotósod. Fontos tudnod, hogy nem vagyunk konkurense az esküvői fotósnak. Minden egyes alkalommal fotós is jelen van és a két szolgáltatás sem válthatja ki egymást. Ezen felül van olyan esküvői szolgáltató, akinek konkrétan segít a jelenlétünk! Ezért megkérdeztük az esküvői szolgáltató világ néhány vezető Debreceni alakját, mi a véleménye a közös munkáról.
1_marc

Fejes Márton – TRILITE STÚDIO – stúdióvezető

Egyáltalán nem zavaró a jelenléte. Az esküvőfotós feladata az esküvői rendezvény fotózása. A Snappyvel olyan  fotók készülnek, amit előttem nem is vállalnának be a vendégek. Ráadásul olyan mennyiségben, amire nekem munka közben nincs kapacitásom.

2_faz

Fazekas László – Ceremóniamester

Az én feladatom összefogni az esküvőt egy egységes egésszé. Programokkal készülni a holtidőkre, nemritkán improvizálni is. Ebben a Snappy nekem is nagyon sokat segít.

4_bar

Király-Budai Barbara – Szertartásvezető

Nagyszerű ötletnek tartom a Snappyt. Elegáns megjelenésével, egyszerű használatával nem hiányozhat már egyetlen rendezvényről sem, ahol emlékekre és jókedvre vágynak! Tökéletes ötlet azoknak akik egyediségre törekszenek!

3_ujh

Újhelyi István – Vőfély

Vállalom az őszinte véleményemet. Egy igazi és eredeti köszönő-ajándéknak tartom, a mai bőséges, de unalmas kínálatban. Ha mindenki mosolyog, boldog és elégedett, akkor jól sikerült az esküvő és ehhez a Snappy igencsak hozzásegít engem a nagy napon. Ne gondolkozz tovább! Ez itt a megoldás.

landing_kep_props

Hogy néz ki a bérlés

 • Minden esetben a bérlő határozza meg a kezdés időpontját, avagy hogy mikor startoljon el a Snappy photobox!
 • A kezdő időpont előtt egy órával kiérkezünk az esküvő helyszínére, felállítjuk a Snappy-t és az automatikusan kinyomtatott fotókat adhatod át vendégeidnek, mint egyedi és személyes köszönőajándékot.
 • A bérlés időtartam alatt, korlátlan nyomtatást biztosítunk és egy asszisztenst, aki felügyeli a gépet és segít a vendégeknek, ha szükséges.
 • A vicces kiegészítőket, kellékeket is biztosítjuk minden alkalommal.
 • Az érintőképernyő segítségével a vendégek azonnal elküldhetik és megoszthatják fotóikat, (E-mail, Facebook) amihez saját internetet is biztosítunk. Ezért nem fogják raktatok keresni a digitális képeket.
 • A nyomatok kinézetét mindig előre megszerkesztjük és személyre szabjuk, amin akár rólatok is szerepelhet egy kép fixen. Viszont ezt csak az esküvőt megelőző 1,5 hónappal szerkesztjük meg. Mivel addigra már nektek is sokkal komplexebb kép lesz a fejetekben, mind a dekorációt, mind a meghívókat illetően.
 • A Snappy Photoboxot a belső világításnak köszönhetően bármilyen színű borítással kérheted, így a gép megjelenését is a dekorációhoz tudod igazítani. A különleges világítás a vendégek tekintetét is magára vonzza, így biztosan nem marad észrevétlen és kihasználatlan. Ha azonban a visszafogottabb stílust kedveled, világítás nélkül is választhatod, így egy diszkrét, elegáns, fehér színű photobox vár majd.

Nézd meg működés közben!

 • Vélemények a Snappyről

  quote A kollégák valahányszor rápillantanak a fényképekre, mindig örömet okoz nekik és javítja a munkamorált is. A mai rohanó világban rengeteg kép készül, de papír formátumban nagyon ritkán kerülnek előhívásra. Folyamatosan újak "születnek", ezért nem tudjuk méltóan élvezni! Azonban a Snappy-s képek közül, nagyon sok kikerült a köztudatba, az irodai polcra és otthon a családi a hűtőre. Így mások is érdeklődnek a képről, az eseményről, a csapatról, cégünkről.
  Tassi Zsolt, OVB Senior Országos igazgató
 • Vélemények a Snappyről

  quote Fantasztikus volt! Az emberek boldogan mutogatták egymásnak az emléket. Van akiről tíznél is több kép készült. Kifejezetten azért jó, mert a fotó tényleg nem a fiókban végzi. A cégnél a logózott fotókkal van kitapétázva a fal. A Snappy feloldotta mindenki gátlását. Ott álltak sorban a Snappy előtt és nevetgéltek, beszélgettek az emberek.
  Dr. Harsányi Edit Marianna, orvos-marketing igazgató, Életfa Program
 • Vélemények a Snappyről

  quote Maximalizált profizmus! Az idei családi és sportnapunkra mindenképpen szerettünk volna valami személyes emléket adni a kollégáknak. A Snappy ezt biztosította számunkra. Sőt, ennél többet! Jókedv, vidámság és rengeteg mosolygós arc a kamerák előtt. Minden felnőtt „lement” gyerekbe és „leküzdötte” kamerafóbiáját. Ez pedig köszönhető a kedves, segítőkész, laza, ugyanakkor profi csapatnak, akik egész nap a helyszínen segítették a vidámabbnál vidámabb fényképek létrejöttét.
  Csohány Andrea, DKV – kommunikációs és marketing előadó
 • Vélemények a Snappyről

  quote A Snappy egy igazán jó móka, aki nem hiszi járjon utána. Ákos és csapata gyakorlatias, segítőkész és ami nagyon fontos, szakmailag is profi. Vendégeink minden esetben elégedettek a kapott suvenirrel és adott esetben azonnal a közösségi média felületükre is feltöltik. Ajánljuk őket csapatépítő rendezvényekre, szállodai programok kiegészítő szolgáltatásaként, esküvőkre és születésnapi party-kra.
  Szabó Zsuzsanna Mónika, Marketing Manager Hotel Divinus*****
 • Vélemények a Snappyről

  quote Az avarok életét bemutató különleges történelmi fesztiválra hívtuk meg a Snappyt. A látogatók korhű ruhákat viselhettek, sisakba, vértbe, teljes fegyverzetbe is öltözhettek. A gyerekek és a felnőttek is alig várták, hogy megörökíthessék magukat a  „harci díszben”. Nagyon jó hangulatban, nagyon jó képek születtek!
  Dallos-Nagy Krisztina, a Déri Múzeum sajtóreferense
 • Vélemények a Snappyről

  quote A céges évzáró rendezvényünkre rendeltük meg a Snappyt, hogy kedveskedjünk a vendégeinknek. Nagyon nagy sikert aratott, pillanatok alatt magához vonzott mindenkit és jó hangulatot csinált! Külön tetszettek a kreatív kiegészítők és jelmezek. Aznap a Facebook a mi Snappy képeinkkel volt tele!
  Emődi Zoltán, a Dance Universe TSE elnöke

HOL TALÁLKOZHATTÁL MÁR VELÜNK

Országszerte

terkep_web

Megrendelő űrlap

Itt a lehetőség, emlékezetessé varázsold az esküvőd!

A Te adataid:

Extrák:

Biztosítjuk a vendégkönyvet, továbbá a tollat és ragasztót

Az esküvő adatai:

Összesen: Ft

Mi történik ha rákattintok az ELKÜLDÉS gombra?

A megrendelés elküldése, önmagában semmilyen kötelezettséggel nem jár és az összeg sem kerül levonásra, befizetésre. Az elküldést követően kapsz tőlünk egy visszaigazoló E-mailt, ami a foglalásod adatait tartalmazza. Ezt követően kollégáink ellenőrzik, hogy az általad tervezett dátum valóban szabad-e és nincs semmi akadálya a bérlésnek. Csak ezután kapod meg a második E-mailt, ami tartalmazza a foglaló megfizetéséhez szükséges adatokat. (Utalásnál a banki adatokat, PayPal-nál egy linket ami a PayPal weboldalára irányít.) A foglalásod, akkor lesz csak végleges, amikor te, saját akaratodból a foglaló összegét megfizeted. Készpénzes fizetést mint opció, csak személyes találkozó alkalmával releváns.

Mi szól a Snappy mellett?

 • Önfeledt hangulat: nem kell egy fotós előtt feszengeni
 • Korlátlan azonnali nyomtatás
 • Instagram stílusú filterek
 • Professzionális minőségű fotópapír
 • Zöldháttér technológia