Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Családoknak

A szülinapunkat egy nagy Halloweeni bulival szerettük volna emlékezetessé tenni és azon gondolkoztunk, hogy az ijesztő jelmezekbe öltözött vendégek igyekezetét mivel viszonozzuk. Utólag visszagondolva a Snappynél jobbat nem is tudtunk volna kitalálni – mindenkiről maradt fényképünk és még a vendégek is hazavihettek magukról képeket emlékbe. Ezzel a kis fotózkodással az amúgy is jó hangulatot egy még magasabb szintre emeltük. Azóta is emlegetjük azt az estét.

Karácsony Petronella, Enteriőr tervező – LaFarfalla Decor

A Snappy Photobox a legjobb döntéseink egyike volt! Mindenki imádta, bohóckodott előtte, és örök emléket vitt magával haza, nem csak arról, hogy jól érezte magát, hanem rólunk is! Napokkal az esküvő után is jöttek a nevetgélő visszajelzések, hogy kiről milyen kép készült és mennyire jó kis szerkezet a Snappy Photobox.

Juhász Beáta, Debrecen

Esküvőnk elmaradhatatlan kelléke volt a Snappy Photobox. Fiatalok és idősek körében egyaránt népszerű lett. Az ifjú párnak az este forgatagában gyakran nem jut ideje arra, hogy közös fotókat készítsenek a családdal, rokonokkal. A Snappy réven egész éjszaka a legviccesebb és legegyedibb fotók készültek el barátainkkal, családtagjainkkal – ráadásul nem kellett a fotós szakembert állandóan bevonni.

Miklósi Ivett, Debrecen

Érdekel?Rendeld meg most a Snappyt!

Rendeld meg online, vagy ha kérdésed van kérj visszahívást. Mi néhány napon belül a megadott elérhetőségeden megkeresünk, hogy megtaláljuk számodra az ideális megoldást.