Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Személyes köszönőajándék az esküvődre

Biztosan már számtalan sablonos megoldást láttál már a köszönőajándékokra.
Vagy netán még bele sem merted ásni magad, mert a tucat megoldások távol állnak tőled.
Akárhogyan is, te valami másra vágysz.

Egyedi esküvőt szeretnék! Árajánlatot kérek!

 

Ha az alábbi kérdések közül bármelyikre IGEN a válaszod, akkor jó helyen jársz!

Egyedi esküvőt szeretnél? Különleges köszönőajándékon töröd a fejed? Unod a sablonos megoldásokat, amivel már számtalanszor találkoztál? Szeretnéd, hogy az esküvődet sokáig emlegesse a násznéped? Szeretnél valami maradandót kapni? Szeretnéd bebiztosítani a jó hangulatot?
Szeretnéd, hogy felszabadult képekkel legyenek tele a fényképalbumok a feszengő csoportképek helyett?

Itt a megoldás, ami színesíti az esküvődet és felturbózza a hangulatot!

display1

Egy modern fotósarok, ami instant köszönőajándékot készít.
A Snappy-vel fotós nélkül készülnek felszabadult képek a násznépedről, amit azonnal kézhez kapnak kinyomtatva is!

A Snappy photobox működése nagyon egyszerű. Válassz vicces kellékeinkből, állj be a Snappy elé, érintsd meg a képernyőt és pózolj – a gép pedig megörökíti a pillanatot! Az érintést követően több fotó is készül. Ezeket a Snappy automatikusan összeszerkeszti egyetlen montázzsá, és azonnal ki is nyomtatja. Amíg a gép nyomtat, az érintőképernyőn rögtön feltöltheted a fotókat a Facebookra, vagy e-mailben is elküldheted őket!

Meggyőztél! Árajánlatot kérek!

 

Nézd meg a Snappy photoboxot működés közben:

 

Mit ad neked a Snappy?

– Vidám fotózás élőképpel, akár egy selfie-nél
– Folyamatosan emelkedett hangulat
– Felszabadult fotók a násznépről: nem kell egy idegen fotós előtt feszengeni
– Örök emlék nekik és nektek is
– Azonnali digitális képmegosztás (Facebook, e-mail)
– Minden fotót azonnal kinyomtatunk
– Az elkészült képek nagyszerű azonnali köszönőajándékok
– A te köszönő ajándékod, Nem a fiókban-kukában fogja végezni, hiszen mindegyik egyedi és személyre szabott

Ez nem minden!
Mitől lesz számotokra is valóban maradandó emlék?

Bónusz:

A Snappy photobox az összes fotót elmenti, ezért a munkánk végeztével a kedves pár, vagyis ti mint megrendelő, megkapjátok digitálisan is az összes fotót egy egyedi pendrive-n.
Azokat a képeket, amik a Snappy nélkül nem jöttek volna létre, és amiket ti sem láthattatok az esküvő forgatagában. Így hatalmas öröm lesz azokat megtekinteni, akár már másnap, az esküvő emlékei közül elsőként.

Hogyan lehet a tiéd mind ez, vagyis a Snappy photobox?

display2

Most két kitűnő módja is van!

Kérj árajánlatot és foglalj le még idén 2017-ben.

Vagy gyere el a Debreceni esküvő kiállításra, Január 13-14-én a Debrecen Lovardába.
Ott élőben kipróbálhatod, teszteld a Snappy-t, és a helyszínen kedvezménnyel foglalhatsz le minket.

FIGYLEM!

A naptárunk gyorsan telik és a szabad napok egyre fogynak!
Kérj árajánlatot most!
Az esküvő kiállításra pedig azt javasoljuk, gyere a nyitásra korán és elsőként minket keress meg!
Nehogy az orrod elől vigyék el a dátumot és azt amire vágysz!

Senki sem szereti az unalmas, beállított fotókat.
A Snappy azért született meg, hogy önfeledt, felszabadult képekkel legyenek tele a fényképalbumok
a feszengő csoportképek helyett!

 

ÁRAJÁNLATOT KÉREK MOST!

 

 
 • Vélemények a Snappyről

  quote

  Az esküvőnk első lefoglalt szolgáltatója a Snappy volt. Hamarabb megvolt mint a helyszín, vagy a ruhám. Egyszerűen beleszerettünk. A kiegészítő dolgok közül, a vendégkönyv a legjobb ötleteink között szerepel. Már másnap végig olvasgattuk a vendégeink kedves szavait és nevettünk a képeken. Nekünk is és nekik is maradandó emlék lehetett így a nagy napunk, amiért örökké hálásak leszünk a Snappynek!

  Szikszai-Németh Ketrin, Biri
 • Vélemények a Snappyről

  quote

  A lehető legjobb választás volt a Snappy Photobox, mint köszönőajándék. Teljes mértékben hozzájárult a fergeteges hangulathoz. Egy teljesen új dolog volt a vendégeink számára, ami miatt egy kicsit izgultunk is, de nem vonakodtak a használatától, és korosztálytól függetlenül mindenki önfeledten nevetett, és bohóckodott a viccesebbnél viccesebb kellékekkel. Egy szuper emlék nekünk is, és a násznépnek is. Ha most újra választanunk kellene, nem lenne kérdés, hogy megint a Snappyt választanánk! Köszönjük!

  Szabó-Turgyán Dalma, Napkor
 • Vélemények a Snappyről

  quote

  Mi az esküvőnkre vettük igénybe a Snappy szolgáltatását és bátran állíthatom, hogy a szervezés egyik legjobb döntése volt. A vendégek órákon keresztül sorban álltak, hogy fényképezkedhessenek velünk és egymással is. Az egész násznép imádta.

  Ádám Bence, Nyírpazony
 • Vélemények a Snappyről

  quote

  Nagyon tetszett a Snappy nem csak nekünk, de a násznépnek is. Ezt annál jobban semmi nem igazolja, mint a Photobox előtti folyamatos sorban állás és őrült jó, bulis hangulat. Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk! Az előkészületek alatt is végig a segítségünkre voltál, partner voltál minden ötletünk megvalósításában.

  Németi Szabolcs, Debrecen
 • Vélemények a Snappyről

  quote

  Nagyon kedves, segítőkész csapat. A saját igényeinkhez lett tervezve a fotó kerete, sok ötletet kaptunk és a mi terveink is érvényesültek. Az esküvőnkre a megbeszélt időpont előtt jöttek ki és elkészítették az általunk megálmodott hátteret a képekhez. Nagyon nagy sikert aratott a photobox a nagy napon, és nem csak a fiatalok álltak érte sorba. Köszönőajándéknak tökéletes, ötletes, mai, fiatalos.

  Bana Richárd, Debrecen
 • Vélemények a Snappyről

  quote

  Profi szervezés volt a részetekről a fotósarok felállítása, észre sem vettünk belőle semmit, csak amikor már kellett. Odáig voltak a vendégeink, nagyon tetszett nekik. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk mindenkitől. Sajnos én nem tudtam sokszor fotózkodni, de nagy élmény volt másnap este végignézni a képeket.

  Rozsi Tímea, Debrecen
 • Vélemények a Snappyről

  quote

  A Snappy Photobox a legjobb döntéseink egyike volt! Mindenki imádta, bohóckodott előtte, és örök emléket vitt magával haza, nem csak arról, hogy jól érezte magát, hanem rólunk is! Napokkal az esküvő után is jöttek a nevetgélő visszajelzések, hogy kiről milyen kép készült és mennyire jó kis szerkezet a Snappy Photobox.

  Juhász Beáta, Debrecen
 • Vélemények a Snappyről

  quote

  Nem dísz, mégis dekorál, nem megy sehova, egyszerűen csak ott áll. Nem ajándék, mégis maradandó emlék, nem is csoda, ha örülnek az elmék. Nem lény, mégis eleme az öröklét, s nem félsz bevállalni, hogy néha ökör légy. Modernkori ketyere, mely a régi időket idézi, kezelni könnyű, hogyan rakták össze, a fene se érti. Olyan pillanatok megörökítője, amit nem lehet pótolni, és lehet az utókornak vidáman mutogatni.

  Emődi-Czakó Nikoletta, Debrecen
 • Vélemények a Snappyről

  quote

  Esküvőnk elmaradhatatlan kelléke volt a Snappy Photobox. Fiatalok és idősek körében egyaránt népszerű lett. Az ifjú párnak az este forgatagában gyakran nem jut ideje arra, hogy közös fotókat készítsenek a családdal, rokonokkal. A Snappy réven egész éjszaka a legviccesebb és legegyedibb fotók készültek el barátainkkal, családtagjainkkal – ráadásul nem kellett a fotós szakembert állandóan bevonni.

  Miklósi Ivett, Debrecen
 • Vélemények a Snappyről

  quote

  Nagy sikere volt, minden vendégünktől azt a visszajelzést kaptuk, hogy nagyon ötletes és vicces volt. Sorban álltak az emberek és szinte mindenki fotózkodott is. Nagyon tetszett, hogy jó volt visszanézni, nem lett a képeknek karótnyelt, beállított hangulata. Mi csak ajánlani tudjuk, mert nagyon feldobja a bulit, és később a fotónézegetést is!

  Tabakáné Dudás Klaudia, Debrecen
 

Érdekel? Vedd fel a kapcsolatot!

Kérj visszahívást vagy árajánlatot, de akár e-mailben is megkereshetsz bennünket. Megadott elérhetőségeiden néhány napon belül megkeresünk, hogy megtaláljuk a számodra legideálisabb megoldást.

kapcsolat_telefon

Visszahívás kérése

kapcsolat_online

Online ajánlatkérés

kapcsolat_email

E-mail küldése