Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Próbáld ki, ismerd meg mielőtt…

Miért nem vágunk bele az újba?! Sokan azért inganak meg egy döntés előtt mert félnek az ismeretlentől, nem tudják mire számíthatnak tőle. Ezért igyekszünk lehetőséget biztosítani mindenkinek ahhoz, hogy alaposan megismerhessen minket.

Valószínű még te sem hallottál a Snappy Photoboxhoz hasonló újdonságról és nehéz elképzelni hogyan is működik, vagy hogyan kell elképzelni az esküvőtökön. Ezen több lépcsőben szeretnénk Neked segíteni.

1. Videó a működésről

Első körben elkészítettük az imázs videónkat, szimplán azért, hogy nagyobb rálátásod lehessen arra milyen is egy esküvőn működés közben és hogyan illeszkedhet egy esküvői környezetbe. A vendégek reakciói és a hangulat mellett a Photobox használata is górcső alá került.

 

2. Teszt lehetőség

Ezen tovább lépve a 2017-es évben szeretnénk mindenkinek lehetőséget adni ahhoz, hogy személyesen is megismerhesse, kipróbálhassa a Snappyt és egy ajándék papírképpel térjen haza.
Rögtön év elején, két alkalommal is találkozhatsz velünk Debrecen. Januárban a Lovardában (2017.01.14-15.), Februárban pedig a Debrecen Plázában (2017.02.11-12.).
Mindkét eseményen, két napon keresztül várunk minden kedves érdeklődőt!

Megéri eljönnöd, mert különleges kedvezményekkel várunk helyszínen foglalás esetén!

Neked is tetszik a Snappy, és már csak azt a kis lépcsőt kell megtenned a döntés meghozásában?!
Győződ meg róla személyesen, hogy milyen klassz újdonság vár az esküvőre és a násznépedre.
Ne hagyd ki a lehetőséget, gyere el, találkozz velünk és próbáld ki a Snappy Photoboxot.