Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Köszönőajándék, ami nem a fiókban köt ki!

Az esküvőkre már rengeteg kész ajándék vár minden párt, akiknek csak választaniuk kell a számos “sablon” közül. Akadnak édességek, kézműves termékek, kitűzők, gravírozott tárgyak és a sort sokáig sorolhatnánk. Viszont ezek közül sokat egyszerűen elfogyasztanak vagy a mi még rosszabb méltatlanul egy fiókban végzik és lomként marad a lakásban.

Sokan attól is aggódhatnak joggal, hogy mi van ha túl sokat rendel egy adott ajándékból, mi van ha valakik nem jönnek el és rajtuk marad a sok köszönőajándék.
Továbbá olyat is nehéz találni, ami mindenkinek tetszik, de ez sem lehetetlen….

 

Mi lehet a megoldás?

Amennyiben sikerül kellően egyedivé és személyessé varázsolnotok, akkor a nagy gonddal kiválasztott ajándék biztosan nem a fiók mélyén fog kikötni.
Ha te is szeretnél egy valóban egyedi köszönő ajándékot adni a vendégeidnek és ezzel kifejezni háládat, akkor most figyelj!

A Snappy photobox az esküvődön tökéletesen kielégíti ezt az igényt!
Gondoskodik róla, hogy a fotók által minden vendéged személyes ajándékhoz és emlékezetes élményekhez jusson az esküvőtökön! Sok más felsorakozó köszönőajándékkal szemben, a Snappy más irányból közelíti meg a kérdést!
Egy ajándék tárgy amin szerepel egy kedves felirat és/vagy az ifjú párról egy kép, önmagában szép gesztus, viszont mi ezt megfejeljük azzal, hogy minden vendég maga is szerepel a köszönő ajándékon.
Így mindenkinek személyre szóló ajándék kerül a kezébe az esküvődről és az ott átélt hangulatról.

Egy ilyen ajándékot biztosan mindenki nagy becsben és látható helyen fog őrizni.

huto_ajandek

 

Hogyan is készül a Snappy köszönőajándék?!

A Snappy egy olyan újdonság, ami fergeteges hangulatot biztosít és felszabadult képeket készít a násznépedről, amelyeket rögtön kinyomtatva kézhez is kapják, mint köszönő ajándék.
Továbbá a Snappy érintő felületén azonnal megtudják osztani az elkészült képeiket több szociális médián is. (Facebook, Twitter, E-mail, stb..)
A nyomtaton megjelenített információk és grafikák száma pedig végtelen.
Egy ismeretlen fotós előtt egyesek befeszülhetnek, de nálunk a Snappy készíti a képeket, ezért felszabadult fotók készülnek, mert ugyanúgy mint egy selfie-nél láthatják magukat a kijelzőn, így előre tudják milyen kép fog készülni.

koszonoajandek_kep

 +1 érv

Nem fog rajtad maradni egyetlen köszönő ajándék sem! Minden vendéged kap egyet, de a legvalószínűbb, hogy mindenki több ajándék képpel fog távozni az esküvődről, hiszen a bérlés idejére korlátlan fotózással és nyomtatással biztosítjuk vendégeid számára a Snappyt.

Most rajtad a sor!

Ha szimpatikus neked a Snappy, informálódj a honlapunkon és kérj árajánlatot!
A vendégeid biztosan szomjazzák az újdonságot.
Légy te az aki elhozza nekik és zsebeld be az érte járó elismeréseket!

 

ÉRDEKEL A SNAPPY PHOTOBOX? VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!