Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Jó esküvő nincs násznép nélkül – figyeljetek a vendégekre!

Az esküvő nem véletlenül az ifjú pár nagy napja. Természetes, hogy ilyenkor minden rólatok szól, mindenki rátok figyel. Azonban az esküvő forgatagában sem szabad elfelejtenetek, hogy ilyenkor szeretteitekkel együtt ünnepeltek.

A sok teendő mellett szakítsatok időt arra is, hogy odafigyeljetek a vendégekre, hogy ők is éppen olyan jó szívvel emlékezzenek majd erre a csodás napra, mint ti!

Néhány kedves szó mindenkinek

Nagyon fontos, hogy minden vendéggel váltsatok legalább pár szót! Nem kell, hogy “lemaradjatok” a saját lakodalmatokról, mert kizárólag a vendégekkel foglalkoztok, de arra mindenképp szakítsatok időt, hogy megköszönjétek, hogy eljöttek, vagy megkérdezzétek, jól érzik-e magukat. Jó eséllyel a különböző fogások végén adódik lehetőségetek, hogy tegyetek egy kört az asztaloknál, esetleg azokban a pár perces szünetekben, amikor a zenekar is pihen.

Természetesen önhibátokon kívül is előfordulhat, hogy nem fogtok tudni mindenkivel személyesen beszélgetni, ilyenkor egy-két nappal az esküvő után érdemes felhívnotok őket.

Ne feledkezzetek el a közös fotókról!

Az ma már teljesen természetes, hogy egy esküvői fotós is jelen van az esküvőn, hogy meg legyenek örökítve a szép pillanatok. Az esküvő rólatok szól, ezért a képek nagy részén ti leszek a középpontban, viszont a nagy nap után biztosan szeretnétek a családtagjaitokat és barátaitokat is viszontlátni olyan fotókon, amik visszaidézik az esemény hangulatát.

Tervezzétek be a menetrendbe a “hivatalosabb” jellegű csoportképek elkészítését, és a lakodalmi mulatság során is legyetek nyitottak a spontán fotókra! Természetesen, ha a Snappy is veletek van az esküvőn, ti se hagyjátok ki az önfeledt fotózkodást, időnként bátran álljatok oda a gép elé, és bohóckodjatok a vendégekkel együtt!

kozos-foto

Készüljetek személyes köszönőajándékkal!

És arra gondoltatok már, hogy a vendégeitek hogyan tudják majd felidézni ezeket a pillanatokat? A köszönőajándék egyfelől egy kedves és udvarias gesztus vendégeitek felé, amivel kifejezitek hálátokat, amiért veletek ünnepeltek, másfelől a közös emlékek felidézésének egyik kiváló eszköze lehet! Amennyiben sikerül kellően egyedivé és személyessé varázsolnotok, akkor a nagy gonddal kiválasztott ajándék biztosan nem a fiók mélyén fog kikötni.

koszonoajandek

A Snappy ebben is segíthet nektek: szerezzetek be minden vendég számára egy SnapHoldert, és helyezzetek mellé egy kedves üzenetet, amiben arra biztatjátok őket, hogy töltsék meg saját Snappy fotóikkal! Így garantáltan egyedi, személyre szabott, emlékezetes köszönőajándékkal távoznak majd, amit később is nagy becsben tartanak majd.