Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Esküvői Megrendelő

   

Modern fotósarok az esküvődre

Egy érintéssel megosztható, nyomtatható fotók,

azonnal

EGY OLYAN LEHETŐSÉG ÁLL MOST ELŐTTED, AMI NEM CSAK A NÁSZNÉPEDNEK, HANEM NEKTEK IS ÖRÖK EMLÉKET ADHAT.

 

Ha az alábbi kérdések közül bármelyikre IGEN a válaszod, akkor

                Jó helyen vagy!

 

Nincs ötleted, hogy az esküvődön mit adj köszönőajándékba? Arra vágysz, hogy egyedi legyen az esküvőd? Szeretnéd lenyűgözd a vendégeid és kedveskedni nekik valamivel? Szeretnél időt spórolni az esküvőszervezéssel? Szeretnéd, hogy a vendégeid még sokáig emlegessék az esküvődet? Az a vágyad, hogy neked is megmaradjon egy szép emlék az esküvődről? Szeretnéd ha a te köszönőajándékod nem a fiókban kötne ki?

   

PÁR MONDAT A

Snappyről

A Snappy photobox azért született meg, hogy felszabadult képekkel legyenek tele a fényképalbumok a feszengő csoportképek helyett! A képek egyetlen érintéssel készülnek, és azonnal viszontlátjátok őket papíron. A kijelzőn – csakúgy, mint egy selfie-nél –látjátok magatokat, így nem kell amiatt aggódnotok, hogyan festetek a kész fotón. A Snappy új szintre emeli a fotózás élményét! Feszengésnek nyoma sincs, a hangulat önfeledt, a beállítások természetesek.

Par_mondat_web_2

…………………………………

Miért válaszd a Snappyt?

piapa3 Vidám hangulatot varázsolunk az esküvődre
pipa3 Személyes köszönőajándékokat adsz
piapa3 E-mailban is elküldhetőek a fotók
pipa3 Korlátlan azonnali nyomtatást biztosítunk
piapa3 Minden fotót megkapsz egy pendrive-n
pipa3 Több száz vicces fotód lesz a násznépről
piapa3 Kézbe vehető fotókat kapsz
pipa3 Egy érintéssel egyszerűen használható
piapa3 Több méretben is tudunk nyomtatni
pipa3 A vicces kellékeket is biztosítjuk
photobox

RENDELD MEG MOST!

Mit tartalmaz az alapcsomag?

pipa3Kitelepülés, beüzemelés, elszállítás
pipa3Asszisztens szolgáltatás
pipa3Korlátlan számú fotó
pipa3Egyedi design a fotón
pipa3Azonnali posztolás (Facebook, e-mail, stb.)
pipa3Korlátlan azonnali kép nyomtatás
pipa3Választható 1-4 fényképes fotó montázs
pipa3Kelléktár
pipa3Személyre szabható színű photobox
pipa3Választható 5×15 vagy 10×15
pipa3Digitális képek átadása Pendrive-on

   

landing_kep_props
 • Vélemények a Snappyről

  quote Az esküvőnk első lefoglalt szolgáltatója a Snappy volt. Hamarabb megvolt mint a helyszín, vagy a ruhám. Egyszerűen beleszerettünk. A kiegészítő dolgok közül, a vendégkönyv a legjobb ötleteink között szerepel. Már másnap végig olvasgattuk a vendégeink kedves szavait és nevettünk a képeken. Nekünk is és nekik is maradandó emlék lehetett így a nagy napunk, amiért örökké hálásak leszünk a Snappynek!
  Szikszai-Németh Ketrin, Biri
 • Vélemények a Snappyről

  quote A lehető legjobb választás volt a Snappy Photobox, mint köszönőajándék. Teljes mértékben hozzájárult a fergeteges hangulathoz. Egy teljesen új dolog volt a vendégeink számára, ami miatt egy kicsit izgultunk is, de nem vonakodtak a használatától, és korosztálytól függetlenül mindenki önfeledten nevetett, és bohóckodott a viccesebbnél viccesebb kellékekkel. Egy szuper emlék nekünk is, és a násznépnek is. Ha most újra választanunk kellene, nem lenne kérdés, hogy megint a Snappyt választanánk! Köszönjük!
  Szabó-Turgyán Dalma, Napkor
 • Vélemények a Snappyről

  quote Mi az esküvőnkre vettük igénybe a Snappy szolgáltatását és bátran állíthatom, hogy a szervezés egyik legjobb döntése volt. A vendégek órákon keresztül sorban álltak, hogy fényképezkedhessenek velünk és egymással is. Az egész násznép imádta.
  Ádám Bence, Nyírpazony
 • Vélemények a Snappyről

  quote Nagyon tetszett a Snappy nem csak nekünk, de a násznépnek is. Ezt annál jobban semmi nem igazolja, mint a Photobox előtti folyamatos sorban állás és őrült jó, bulis hangulat. Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk! Az előkészületek alatt is végig a segítségünkre voltál, partner voltál minden ötletünk megvalósításában.
  Németi Szabolcs, Debrecen
 • Vélemények a Snappyről

  quote Nagyon kedves, segítőkész csapat. A saját igényeinkhez lett tervezve a fotó kerete, sok ötletet kaptunk és a mi terveink is érvényesültek. Az esküvőnkre a megbeszélt időpont előtt jöttek ki és elkészítették az általunk megálmodott hátteret a képekhez. Nagyon nagy sikert aratott a photobox a nagy napon, és nem csak a fiatalok álltak érte sorba. Köszönőajándéknak tökéletes, ötletes, mai, fiatalos.
  Bana Richárd, Debrecen
 • Vélemények a Snappyről

  quote Profi szervezés volt a részetekről a fotósarok felállítása, észre sem vettünk belőle semmit, csak amikor már kellett. Odáig voltak a vendégeink, nagyon tetszett nekik. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk mindenkitől. Sajnos én nem tudtam sokszor fotózkodni, de nagy élmény volt másnap este végignézni a képeket.
  Rozsi Tímea, Debrecen
 • Vélemények a Snappyről

  quote A Snappy Photobox a legjobb döntéseink egyike volt! Mindenki imádta, bohóckodott előtte, és örök emléket vitt magával haza, nem csak arról, hogy jól érezte magát, hanem rólunk is! Napokkal az esküvő után is jöttek a nevetgélő visszajelzések, hogy kiről milyen kép készült és mennyire jó kis szerkezet a Snappy Photobox.
  Juhász Beáta, Debrecen
 • Vélemények a Snappyről

  quote Nem dísz, mégis dekorál, nem megy sehova, egyszerűen csak ott áll. Nem ajándék, mégis maradandó emlék, nem is csoda, ha örülnek az elmék. Nem lény, mégis eleme az öröklét, s nem félsz bevállalni, hogy néha ökör légy. Modernkori ketyere, mely a régi időket idézi, kezelni könnyű, hogyan rakták össze, a fene se érti. Olyan pillanatok megörökítője, amit nem lehet pótolni, és lehet az utókornak vidáman mutogatni.
  Emődi-Czakó Nikoletta, Debrecen
 • Vélemények a Snappyről

  quote Esküvőnk elmaradhatatlan kelléke volt a Snappy Photobox. Fiatalok és idősek körében egyaránt népszerű lett. Az ifjú párnak az este forgatagában gyakran nem jut ideje arra, hogy közös fotókat készítsenek a családdal, rokonokkal. A Snappy réven egész éjszaka a legviccesebb és legegyedibb fotók készültek el barátainkkal, családtagjainkkal – ráadásul nem kellett a fotós szakembert állandóan bevonni.
  Miklósi Ivett, Debrecen
 • Vélemények a Snappyről

  quote Nagy sikere volt, minden vendégünktől azt a visszajelzést kaptuk, hogy nagyon ötletes és vicces volt. Sorban álltak az emberek és szinte mindenki fotózkodott is. Nagyon tetszett, hogy jó volt visszanézni, nem lett a képeknek karótnyelt, beállított hangulata. Mi csak ajánlani tudjuk, mert nagyon feldobja a bulit, és később a fotónézegetést is!
  Tabakáné Dudás Klaudia, Debrecen

HOL TALÁLKOZHATTÁL MÁR VELÜNK

Országszerte

terkep_web

Megrendelő űrlap

A Te adataid:

Extrák:

Biztosítjuk a vendégkönyvet, továbbá a tollat és ragasztót

Összegzés:

Összesen: Ft

Ft

Fizetési mód:

Az esküvő adatai:

Mi történik a megrendeléskor

A megrendelés elküldése, önmagában semmilyen kötelezettséggel nem jár és az összeg sem kerül levonásra, befizetésre. Az elküldést követően kapsz tőlünk egy visszaigazoló E-mailt, ami a foglalásod adatait tartalmazza. Ezt követően kollégáink ellenőrzik, hogy az általad tervezett dátum valóban szabad-e és nincs semmi akadálya a bérlésnek. Csak ezután kapod meg a második E-mailt, ami tartalmazza a foglaló megfizetéséhez szükséges adatokat. (Utalásnál a banki adatokat, PayPal-nál egy linket ami a PayPal weboldalára irányít.) A foglalásod, akkor lesz csak végleges, amikor te, saját akaratodból a foglaló összegét megfizeted. Készpénzes fizetést mint opció, csak személyes találkozó alkalmával releváns.