Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Esküvőre

Szeretnéd, hogy az esküvőtöket évek múlva is emlegessék? A Snappy Photobox gondoskodik róla, hogy minden vendég személyes ajándékhoz és emlékezetes élményekhez jusson esküvőtökön!

Igaz, hogy egy esküvőn két ember szerelmét ünnepeljük, de nincs jó hangulatú, emlékezetes lakodalom vendégek nélkül – ezért nagyon fontos, hogy azokat is megörökítsük, akik a párral együtt ünnepeltek, abban a felszabadult hangulatban, ami az esküvőt örömnappá tette. Egy esküvői fotósnak azonban legtöbbször nincs lehetősége arra, hogy ilyen jellegű vicces csoportképeket készítsen. Az események általában folyamatosak, ezért nincs is idő invitálni, ösztönözni a vendégeket, hogy gyűljenek össze ezekhez a képekhez.

A Snappy ebben segít most nektek: egy érintéssel megosztható és nyomtatható fotók készülnek mindenkiről. A vendégek maguk generálják a képeket, amelyeket azonnal kézhez is kapnak.

eskuvo

Nagyszerű köszönőajándék

Esküvői fotósként többször kérték már tőlem a párok, hogy az esküvő napjára nyomtassak egy képet kettejükről, hogy azt adhassák a vendégeknek ajándékba. Sajnos sokszor láttam már hánykolódva az asztalokon vagy a farzsebben gyűrődni a fotókat. Ennek részben az is lehet az oka, hogy a vendégek inkább az ünneplésre fókuszálnak, de gyakran ezek az ajándékok nem voltak elég személyesek ahhoz, hogy vigyázzanak rájuk a buli forgatagában is.

A Snappyvel azonban személyre szabott köszönőajándékot adhattok vendégeiteknek, és a nyomtatott fotókon rólatok is szerepelhet egy kép fixen – így sokkal nagyobb az esély, hogy mindenki kincsként vigyáz majd ajándékára.

Miért a Snappy?

  • A felhasználók magukat fotózzák: azonnal látják, hogy milyen kép fog készülni
  • Automata működés
  • A fotók opcionálisan rögtön két példányban is nyomtathatóak
  • Az elkészült képek nagyszerű azonnali köszönőajándékok
  • Azonnali digitális képmegosztás: Facebook, Twitter, e-mail, QR code

 

Érdekel a Snappy Photobox? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

snap_book_ksnapmagnetsnap_holder_k
SnapBookSnapMagnetSnapHolder
   
   

Szeretnéd még különlegesebbé tenni az emlékeid?

A Snappy extráit azért alkottuk meg, hogy legkedvesebb fotóidat még emlékezetesebbé, még izgalmasabbá tehesd - akár magadnak szánod, akár vendégeidet lepnéd meg velük.

A SnapBook egy gyönyörű vendégkönyvben gyűjti össze a legjobb pillanatokat. Ha otthonod új díszét keresed, a SnapMagnet lehet a megfelelő választás, amivel kedvenc fotódat hűtőmágnesség változtatjuk. Végezetül, ha stílusos képtartót keresel, a SnapHoldert ajánljuk neked, ami egyben ültető kártya is lehet!

 

Nézd meg a Snappy extráit!

Érdekel? Vedd fel a kapcsolatot!

Kérj visszahívást vagy árajánlatot, de akár e-mailben is megkereshetsz bennünket. Megadott elérhetőségeiden néhány napon belül megkeresünk, hogy megtaláljuk a számodra legideálisabb megoldást.