Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Családi eseményekre

A photobox családi ünnepléseken is páratlan sikernek örvend, hiszen képes minden korosztályt megmozgatni, a gyerekektől a legidősebbekig, így soha nem látott vicces képek készülhetnek a rokonság minden tagjáról.

Sokszor a családi albumban sem találni olyan képet, ahol a rokonság több generációja is együtt van, széles mosollyal az arcán, bohóckodva. A Snappy segíthet abban, hogy pótoljátok ezt a hiányt: a családi összejöveteleken is mindenkit magához csábít majd!

csaladi

Mi szól mellette?

  • Egyszerű használat érintő felületen
  • Korlátlan azonnali nyomtatás
  • Instagram stílusú filterek
  • Személyre szabható érintő felület

 

Érdekel a Snappy Photobox? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

snap-mosaic-ksnap_book_ksnap_canvas-k
SnapMosaicSnapBookSnapCanvas
snap_slide_ksnap_holder_ksnap-frame-k
SnapSlideSnapHolderSnapFrame

Szeretnéd még különlegesebbé tenni az emlékeid?

A Snappy extráit azért alkottuk meg, hogy legkedvesebb fotóidat még emlékezetesebbé, még izgalmasabbá tehesd - akár magadnak szánod, akár vendégeidet lepnéd meg velük.

A SnapMozaikban legkedvesebb képeid állnak össze egy nagy egésszé, a SnapBook egy gyönyörű emlékkönyvben gyűjti össze a legjobb pillanatokat. Ha otthonod új díszét keresed, a SnapCanvas lesz a megfelelő választás számodra. Mozgóképként szeretnéd viszontlátni a legjobb képeket? A SnapSlide a neked való. Végezetül, ha stílusos képtartót vagy képkeretet keresel, a SnapHoldert és a SnapFrame-et ajánljuk neked!

 

Nézd meg a Snappy extráit!

Érdekel? Vedd fel a kapcsolatot!

Kérj visszahívást vagy árajánlatot, de akár e-mailben is megkereshetsz bennünket. Megadott elérhetőségeiden néhány napon belül megkeresünk, hogy megtaláljuk a számodra legideálisabb megoldást.