Kövess minket közösségi oldalainkon:
Kérdésed van? Tel.: +36-20/399-3205 E-mail: hello@snappy.hu

Céges rendezvényre

Unjátok a tombolát? Szeretnétek felpörgetni a céges évzárót vagy a karácsonyi bulit? Le akarjátok nyűgözni a cég partnereit? A Snappy Photobox egy igazi újdonság, amivel az elsők között teheted egyedivé céges eseményed!

A Snappy a céges rendezvényeket is feldobja, akár a dolgozóknak akarunk kedveskedni, akár a partnereket szeretnénk elkápráztatni! Jó hangulatot teremt és kiemeli rendezvényed a többi közül – neked már csak le kell aratni a babérokat.

A Snappyvel mindenki azonnal, nyomtatott és digitális formában is hozzájuthat a jó hangulatot megörökítő fotókhoz. A képeken természetesen fix elemként elhelyezhető a cég logója, az esemény neve és dátuma is. Egy ilyen ajándék remek gesztus lehet a vendégek felé, az emlékbe hazavitt képeken pedig céged logója is nap mint nap szem előtt lesz. Az azonnali közösségi média megosztás márkádat is erősítheti!

 ceges

Mi szól a Snappy mellett?

  • Önfeledt hangulat: nem kell egy fotós előtt feszengeni
  • Korlátlan azonnali nyomtatás
  • Instagram stílusú filterek
  • Professzionális minőségű fotópapír
  • Zöldháttér technológia

 

Érdekel a Snappy Photobox? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

snap_book_ksnapmagnetsnap_holder_k
SnapBookSnapMagnetSnapHolder
   
   

Szeretnéd még különlegesebbé tenni az emlékeid?

A Snappy extráit azért alkottuk meg, hogy legkedvesebb fotóidat még emlékezetesebbé, még izgalmasabbá tehesd - akár magadnak szánod, akár vendégeidet lepnéd meg velük.

A SnapBook egy gyönyörű vendégkönyvben gyűjti össze a legjobb pillanatokat. Ha otthonod új díszét keresed, a SnapMagnet lehet a megfelelő választás, amivel kedvenc fotódat hűtőmágnesség változtatjuk. Végezetül, ha stílusos képtartót keresel, a SnapHoldert ajánljuk neked, ami egyben ültető kártya is lehet!

 

Nézd meg a Snappy extráit!

 

Érdekel? Vedd fel a kapcsolatot!

Kérj visszahívást vagy árajánlatot, de akár e-mailben is megkereshetsz bennünket. Megadott elérhetőségeiden néhány napon belül megkeresünk, hogy megtaláljuk a számodra legideálisabb megoldást.